|
![]() |
#1 |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
Kako natjerati graficku da.....
evo nisam to nikad radio ali mi sad to treba pa pitam stručnjake za odgovor..... Naime monitor mi fura na 1024x768 @85Hz i kad pokrenem igru COD on mi rebaci na istu rezolucuju ali 60Hz e sad kako da natjeram grafulju ili je mozda monitor u pitanju da tera i igru na 85Hz Hvala na odgovorima.......bole me oci nakon 4 sata igranja na toj frekvenciji monitora i treba mi tih 85Hz ![]()
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Za pocetak u ATI CPL ides na "Displays", "Monitor" i namjesti refresh rate override. Onda probaj, ako ne funkcionira, odi na 3D tab, "OpenGL", "Custom" i igraj se sa "Wait for vertical sync", jedna od njih ce natjerat da radi na vise od 60hz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
JJoooojj mulci jedni .... Skini si multi res ( koji btw. dolazi s Omega driverima ) Evo ti i LINK Velik je cca 100 Kb ili manje - fino ga instaliraš - pod " About multires " stavi lock refresh i prođi reze koje te zanimaju, te stavi refresh koji želiš. I TO JE TO ![]() BTW - skini Omega drivere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Smirite se malo ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ima malo previše CAPSLOCK slova po mom ukusu ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|