![]() |
Kako natjerati graficku da.....
evo nisam to nikad radio ali mi sad to treba pa pitam stručnjake za odgovor.....
Naime monitor mi fura na 1024x768 @85Hz i kad pokrenem igru COD on mi rebaci na istu rezolucuju ali 60Hz e sad kako da natjeram grafulju ili je mozda monitor u pitanju da tera i igru na 85Hz Hvala na odgovorima.......bole me oci nakon 4 sata igranja na toj frekvenciji monitora i treba mi tih 85Hz:cool: |
Za pocetak u ATI CPL ides na "Displays", "Monitor" i namjesti refresh rate override. Onda probaj, ako ne funkcionira, odi na 3D tab, "OpenGL", "Custom" i igraj se sa "Wait for vertical sync", jedna od njih ce natjerat da radi na vise od 60hz.
|
1 privitaka
Da, a evo ti to i na slici...
|
JJoooojj mulci jedni ....
Skini si multi res ( koji btw. dolazi s Omega driverima ) Evo ti i LINK Velik je cca 100 Kb ili manje - fino ga instaliraš - pod " About multires " stavi lock refresh i prođi reze koje te zanimaju, te stavi refresh koji želiš. I TO JE TO :beer: BTW - skini Omega drivere :rolleyes: |
Koji kurac da skida dodatni program da bi napravio nešto što več može s onim što več ima:confused:
|
Citiraj:
|
A na to što TO VEČ MOŽE NAPRAVITI S ONIM ŠTO IMA ne treba obračati nikakvu pažnju?:D
|
Smirite se malo
:beer: *2 |
Ma kužimo se kolega i ja. Ovo je smo rasprava rasprave radi:D
|
Ima malo previše CAPSLOCK slova po mom ukusu ;)
|
Hvala lijepa na odgovorima....ali sranje je sto ja nemam taki tab za monitor ali sam naso neki Rage3D Tweak i radi sad bez probema .... Svejedno Hvala....:beer:
|
hahahaha :D nije ni jednog ni drugog poslusao covik...
ubijte se : lol2 : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:27. |