|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
(riješeno) Pomagajte ljudi!!! Neće pržit...
Imam Pioneer DVR-111D ATAPI. U zadnjih mjesec dana što god probam pržiti (Nero 8xxx) ne prolazi. Al pazi foru; kada sa DVD Shrink-om "radim backup" nekog filma, onda se film uredno sprži! ![]() Čini mi se da nešto sa driverima nije uredu. Uninstalirao sam device manageru drivere ali opet ista stvar. Jel tu možda Nero nešto kenja? I njega sam reinstalirao pa ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Jesi li uninstalirao u device manageru bas kanal na kojem je prza pa restarto windowse? Probaj to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
To nisam! Idem probat pa javim! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Imam istu pržilicu i imao sam isti problem. Rješio sam tako da sam ugasio komp i ostavio pržu otvorenu, usisao i na kraju opalio šakom 3-4 puta po kučištu i njoj i od tada radi odlicno. Znam da zvuci cudno meni je pomoglo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Koji firmware imas na przi i probaj je istekat pa ponovno ustekat u drugi konektor ako ih imas 2 na ploci! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
zadnji firmware sam neki dan skinuo i ubacio u nadi da će se stvar popraviti. dobar prijedlog sa konektorima, probat ću i to pa javim! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ajd dobro, čovjek je pokušao pomoći u problemu pa bi bilo bolje da se komentari odnose na njegovu dobru namjeru! Osim toga nije prvi put da smo barem jednu tehničku stvar popravili drmanjem ili lupanjem. Jedan TV mi je neko vrijeme radio samo na lupanje! ![]() Al je podzadnje bio toliko zahtjevan da sam ga razbio! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Mrdo sam malo po konektorima i kablu i sada mi izbacuje poruku power calibration error ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Danas meni dosla nova przilica PIONEER DVD-RW DVR-215D. (SATA) Imam jos staru unutra ASUS DRW-1608P. (obicna ![]() Koristim nero 8.3.2.1 Normalno obadvije przu cd. DVD-- pioneer nece da sprzi. Asus normalno sprzi. Probao sa pioneer 3 puta, razliciti sadrzaj, 8x, pa ajde na 6x, pa ajde na 4x, nece. Asus taj isti sadrzaj sprzi na istu vrstu medija na 6x. --Verbatim dvd-r, 50 u paketu, zemlja porijekla:njemacka. Ali opet, idem ja probat da nije do nera, i naravno nero smece jedno. Skinuo ja CDBurnerXP, sprzio vec 4 dvd-a na 8x bez problema sa pioneer. (proban i onaj prosli sadrzaj sta nero nije htio) Ovo se inace odnosi na prvi post: |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Sklon sam vjerovati da taj softver koji dolazi u velikim paketima sa kojekakvim đinđama samo optereti sistemski folder windowsa sa gomilu dll-ova pa se nakon nekog vremena počnu klati driveri. A nakon deinstalacije istih nikada se potpuno ne obrišu sve te datoteke. Ne mora značit da će se desiti problem ali mislim da je puno bolja solucija koju si ti napravio, instalirati malu aplikaciju za prženje i ništa više ti i ne treba. I kako bi naši stari rekli "Hvali Neru drš se freeware-a!" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|