|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako je ostatak mreže 100Mb, dovoljno je neka bazirana na RTL8139 (35 - 50 Kn). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Molio bi za pomoc.Kod prijatelja sam isao spojiti adsl,ali on na komp.nema lan uticnicu pa bi me zanimalo koju mreznu karticu da mu recem da kupi i koliko para to kosta.Zanima me jos koja je procedura za postavljenje te mrezna kartice za adsl i dali je to neki problem. Unaprijed zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Hvala na pomoci,znaci nema neka posebna kartica i nemoram voditi racuna o brzini adsl-a i kartice |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#8 |
Premium
|
znaci svaka stima hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
zanima me jos samo jedna stver,dali postoji neki uredaj koji se spoji sa routerom(koji nije wireless) i da mi taj uredaj onda odasilje wireless signal na mreznu karticu koja ima antenu za wireless |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Čak ti i jeftinije ispada kupit polovno adsl modem sa wirelessom nego novi router sa wirelessom. Samo prepišeš svoje postavke, postaviš wlan i gotovo. A onako zna biti velikih problema, naručito ako nisi dobro potkožen sa znanjem/iskustvom. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Super, thanks! ![]() |
![]() |
![]() |
|