![]() |
Mrežna kartica
Može preporuka mrežne kartice do 150kn!
|
Ako je ostatak mreže 100Mb, dovoljno je neka bazirana na RTL8139 (35 - 50 Kn).
|
Ok, hvala!
|
Molio bi za pomoc.Kod prijatelja sam isao spojiti adsl,ali on na komp.nema lan uticnicu pa bi me zanimalo koju mreznu karticu da mu recem da kupi i koliko para to kosta.Zanima me jos koja je procedura za postavljenje te mrezna kartice za adsl i dali je to neki problem.
Unaprijed zahvaljujem |
za DSL ce posao obaviti bilo koja mrezna, imas ih po 30-tak kn.
Nije problem postaviti, otvoris case i ubacis mrežnu u PCI utor (bijeli) i zasaravis da ne ispadne :D |
Hvala na pomoci,znaci nema neka posebna kartica i nemoram voditi racuna o brzini adsl-a i kartice
|
Citiraj:
|
znaci svaka stima
hvala |
zanima me jos samo jedna stver,dali postoji neki uredaj koji se spoji sa routerom(koji nije wireless) i da mi taj uredaj onda odasilje wireless signal na mreznu karticu koja ima antenu za wireless
|
Citiraj:
Čak ti i jeftinije ispada kupit polovno adsl modem sa wirelessom nego novi router sa wirelessom. Samo prepišeš svoje postavke, postaviš wlan i gotovo. A onako zna biti velikih problema, naručito ako nisi dobro potkožen sa znanjem/iskustvom. |
Jel postoje eksterne mrežne kartice? Radi se o starom laptopu kojeg baš ne mogu odšarafit a drugi tjedan dolaze spojit Metronet... :fiju:
|
|
|
Super, thanks! :respekt:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:53. |