|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ogrebana maticna sa zadnje strane
Pozdrav svima... Ovako,prilikom skidana northbridge hladnjaka na svojoj maticnoj,zbog slozenosti skidanja,koristio sam noz,da otkacim one plasticne kopce sa zadnje strane maticne.Kako sam pritiskao nozem onu glavicu kopce,noz mi je pobjegao,i tako sam nekoliko puta povrsinski ogrebao maticnu ![]() Ploca sada radi,ali me zanima ima li to kakvih nuspojava za rad ili tako nesto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ako radi onda radi. Nema nikakvih nuspojava, jedino ako kasnije krepa mogao bi imati problema s garancijom i ako je misliš prodavati dobit ćeš manju cijenu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
e hvala puno... a da sam presjekao jedan vod,sta onda ne bi radilo?ili pojedini dijeli,ili kako vec to ide? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Kasnije jedino je problem sa garancijom! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
A valjda ako sto bude sa njom,nece gledat maticnu pod raznim kutevima kako svjetlo pada :P,...ja se nadam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja bi ta mjesta prelakirao prozirnim lakom za nokte, tako sam do sada radio. Kako bi spriječio koroziju vodova i ostale eventualne probleme.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam na svojoj na istu foru uspio provuc odvijac preko vodova, za zivo cudo radila je jos 10-tak dana http://img501.imageshack.us/img501/6905/hpim10457jd.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() |
#10 |
Registered User
|
a jbga,nadat cu se da nece nista biti onda ![]() @Crash009 Ova tvoja ogrebotina je s prednje strane maticne,mozda su tamo osjetljiviji vodovi ![]() OT:ako meni ova moja crkne,koju bi preporucili za nekih 800 kn,nista ekstremno od dodataka,ali da je dobra za overclock,za intel c2d proceve... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Koliko sam ja shvatio niti jedan vod nije prerezan. Ako je to slučaj, ne moraš premazivati s nikakvim lakom niti imaš ikakvih briga. Neće niš crknuti zbog toga i nemoraš se s tim više zamarati.
![]() |
#13 |
Registered User
|
@Crash009 S cime da najbolje opteretim?Orthos...? Danas necu,sutra budem,pa mi predlozi s cime. @Func Hvala majstore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
pukni sto vise programa koji zderu resurse, neznam npr, orthos, kopiranje nekog poveceg filea i tako, super pi, kombiniraj ^^ Ako prodje testove, i ako nisi presjekao vod trebalo bi sve bit oke s plocom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
A uredu je sve sa pločom ako radi... Aj sada test. Baci je sa drugog kata kuce i ako ti onda radi, onda je sve uredu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() Kako si znao da bas imam 2 kata kuce? ![]() Pa to je onda idealno za taj test,da se provjeri odskocnost i stupanj skrsenosti maticne ploce ![]() Sto se tice testiranja,Orthos ( nekih 30 min),SuperPI ( do 2M ) i Winrar (extractao 3GB fajl ) i sve radi normalno. Znaci da je valjda sve u redu. Tnx decki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#24 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() A sta sad,nek radi kolko moze,pa ako bude sta probat im podvalit na garanciju,pa ako skuze skuze,ako ne,bolje za mene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
|
Ma uredu je ploča netreba se brinuti... |
![]() |
![]() |
![]() |