|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Problem s hardom
ovako imam seagatea od 120 gb i 3 particije, ovako ovu zadnju particiju ne mogu formatirati uopce te kada pokusam onda mi komp cijeli uspori... nedaje mi nikakve greske jednostavno kada odaberem format i stisnem da mi formatira disk jednostavno stane te nakon toga mu dam cancel i onda prije restarta kompa menogu ni desni klik - properties na ni jedan disk iako mogu otvoriti sva tri te mu treba puuuno vremena dok ne napravi shut down... cak sam pokuso i pomocu instalacijskog diska od xp-a izbrisati particiju i nakon sto je izbrisem dobijem dva unpartitioned space, jedan velicine particije koju sam izbriso a drugi onaj standardni od 8 mb ili koliko vec... nekon toga opet napravim particiju ali ovaj put pored njezinog imena pise <RAW> a cini mi se da prije nije to pisalo kod tek stvorene particije te kada udjem u win opet je nemogu formatirati... inace dok ne pokusam formatirati taj disk windowsi rade skroz normalno, barem mislim... disk sam pregledo sa svime i svacime (error checking iz windowsa, disk doctor iz tuneup utilities-a te SeaTools diagnosticki alat za seagate diskove i sve po njima ok.... jedino sto je bilo sumljivo je prvi put kada sam ga pregledo sa disk doctorom izbacio mi je "DELETING AN INDEX ENTRY FROM INDEX $0 OF FILE 25" a poslije toga sve ok.... uff |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja bi ti preporučio da napraviš backup tog diska i onda jedan dobar zero fill format cjelog diska i nakon toga probaj napravit nove particije i radit s njim, ako će i dalje sraćkat onda je za penziju... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|