![]() |
Problem s hardom
ovako imam seagatea od 120 gb i 3 particije, ovako ovu zadnju particiju ne mogu formatirati uopce te kada pokusam onda mi komp cijeli uspori...
nedaje mi nikakve greske jednostavno kada odaberem format i stisnem da mi formatira disk jednostavno stane te nakon toga mu dam cancel i onda prije restarta kompa menogu ni desni klik - properties na ni jedan disk iako mogu otvoriti sva tri te mu treba puuuno vremena dok ne napravi shut down... cak sam pokuso i pomocu instalacijskog diska od xp-a izbrisati particiju i nakon sto je izbrisem dobijem dva unpartitioned space, jedan velicine particije koju sam izbriso a drugi onaj standardni od 8 mb ili koliko vec... nekon toga opet napravim particiju ali ovaj put pored njezinog imena pise inace dok ne pokusam formatirati taj disk windowsi rade skroz normalno, barem mislim... disk sam pregledo sa svime i svacime (error checking iz windowsa, disk doctor iz tuneup utilities-a te SeaTools diagnosticki alat za seagate diskove i sve po njima ok.... jedino sto je bilo sumljivo je prvi put kada sam ga pregledo sa disk doctorom izbacio mi je "DELETING AN INDEX ENTRY FROM INDEX $0 OF FILE 25" a poslije toga sve ok.... uff |
Ja bi ti preporučio da napraviš backup tog diska i onda jedan dobar zero fill format cjelog diska i nakon toga probaj napravit nove particije i radit s njim, ako će i dalje sraćkat onda je za penziju... :kafa:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:47. |