|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
kliješta za krimpanje
pozdrav. neznam dal ova tema spada tu ili u oglase. trebala bi mi kliješta za krimpanje tnc konektora, u dućanima koštaju 300 kn, a meni trebaju samo za zakrimpat jedan konektor i ne daju mi se ti novci. ako ima nekoga na području rijeke i okolice tko ih ima, molio bih da mi se javi, jer mi je jako važno, trebam provuć kabel izvana u kuću a ne želim bušiti rupu veličine fi=15mm, jer već imam rupu za kabele kroz koju idu kabeli. kabel za wireless ima 5mm u promjeru, ali konektor je poveći i nemam niti tako veliku puntu za bušilicu. zamolio bih nekoga tko ima navedena kliješta da mi ih posudi na par sati, bio bih vrlo zahvalan (i naravno popilo bi se pivce negdje u gradu na moj račun). hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš tih kliješta u Chipoteci i Pevecu. Znam da u Pevecu koštaju 149kn, a u Chipoteci dosta manje.
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hmm, a da pitas nekoga sa ri-wirelessa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
kliješta za krimpanje tnc konektora su koliko sam vidio po 300njak kn,a ne manje. ovo šta su mi kolege predložili već imam ali to je za lan kabele. na riwireless se ne uspijevam registrirat, a i tamo se na forumu ništa ne zbiva,čisto sumnjam da bi netko posudio. zato pitam ovdje, to ima dosta movinga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
mogu pitat u chipoteci da mi posude uz neku naknadu, ali čisto sumnjam. zato pitam tu jer po rijeci ima tih ljudi iz riwirelessa koji se motaju okolo, ali forum im je zadnje na pameti, ako i je uopće?! jedino da običnim klještima ili papagajkama nešto iskombiniram, neznam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
evo privremeno sam riješio - kroz rupu sam provukao utp kabel a linksys-a objesio van sobe (imam one starinske duple prozore, pa sam ga stavio između 2 prozora). ova solucija možda i potraje, samo da nađem neku kutiju da malo zaštitim uređaj od prašine i od buba, a i od vlage kad padne kiša. ali ako netko ipak može posudit kliješta za krimpanje tnc konektora, bio bih zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mislim da ti user Gonzo tu iz rijeke, i bavi se wifiem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma imas gore u pevecu za 100 ćuna..nisu neka kvalitetna, al ono..rade..ja sam ih sebi prije nekog vremena uzeo i jos su ok..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|