|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Bok. Prije par dana dobio sam Edimaxov AP i zanima me kako restartati IP adresu na njemu, spojim se na 192.168.2.1 admin/1234, i što onda? Ne vidim nikakvu opciju restartanja ip adrese, na t-comu je to bilo 192.168.1.1 i reboot! Radi se o tome da skidam stvari sa rapidshare-a pa moram često promjeniti adresu. Usput, ako odem na optima stranice i uzmem optima blast (ona opcija da mi se poveća brzina za 6 sati), hoće li nakon promjene IP adrese još uvijek biti na toj brzini ili ne? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Koliko ja znam dovoljno je da se diskonektas sa neta i opet konektas... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Naravno da ne ide tako u cmd-u release/renew... Uspio sam, treba se spojit na 192.168.2.1 zatim Maintenance, SysRestart, pustiti na Current Settings i restart, to je to... I da, ona usluga Optima Blast ostaje uključena i nakon restartanja IP adrese, ipak nisam bacio 5 kuna u vjetar! ![]() Usput, da ne otvaram novu temu bezveze, svaki put nakon restartanja ip adrese, pojavljuje mi se balon sa uskličnikom dolje - "There is an IP address conflict with another system on the network" S time da mi je LAN disablan, radi samo wireless i nema više nijednog PC-ja u kući osim mog? Što mi je činiti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A da fino poštimaš sve IP adrese žična / bežična manualno, onda nećeš dobivat taj error |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Jedino! ako nisi mislio da svaki put ukoliko se neko pokuša priključiti na moj ruter to mi pokaže dolje u prozoru kao neku obavjest da imamo iste IP-e? Lako moguće, ponekad vidim i po 5-6 signala u điru, možda se neko ipak igra. Nemam pojma o čemu se radi, valjda će se javiti neko! ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|