ALiEN17 |
31.05.2008. 19:13 |
Citiraj:
Autor Nikky
(Post 1043541)
A da fino poštimaš sve IP adrese žična / bežična manualno, onda nećeš dobivat taj error
|
Za sada je sve automatski namješteno, DHCP uključen. Još uvijek nisam kompetentan naštimati sam sve DNS-ove i IP adrese, trebao bi mi neki step-by-step, ako ne, ništa, rješit će valjda ovi iz optime... Nije ništa strašno, već se svako toliko pojavljuje onaj balon do sata, niti se disconnecta...
Citiraj:
Autor jajec
(Post 1043546)
Upali-ugasi-upali router i to je to. IP promijenjen svaki put kad to napraviš!
Wireless je smeće,može ti se connectati bilo tko iz kvarta,a i sami problemi s njim...
|
Ne da mi se svaki put spuštati dolje, jednostavnije je spojiti se na ruter i promjeniti IP bez imalo napora. Joj, da, nisam smio uzeti wireless sada mi se svako može priključiti iz kvarta, još goru stvar sam napravio šta sam umjesto one 2-5dbi antene stavio onu 10dbi, sada i cigići u starom gradu hvataju moj signal, ma nema veze, neka se spajaju ionako imam flat, želim biti dobar im susjed :roller:. Dignut je WPA, šalim se :)
Jedino! ako nisi mislio da svaki put ukoliko se neko pokuša priključiti na moj ruter to mi pokaže dolje u prozoru kao neku obavjest da imamo iste IP-e? Lako moguće, ponekad vidim i po 5-6 signala u điru, možda se neko ipak igra. Nemam pojma o čemu se radi, valjda će se javiti neko! :fala:
|