|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Danas sam uzeo multi u ruke i da se poigram. Stavio sam gore bios 0.79 onaj 81 bio neki divlji. Editirao ga u RBE i šiknuo. Clock postavke sam ostavio iste, asmo sam stavio voltažu na 1.4 tj. voltaža se može ručno upisati koliko hoće a o kartici i biosu ovisi koliko će sama kartica dobiti. Za 2d voltažu sam stavio 1.04. 2d voltaža je bila 1.02 i to je potvrdilo da radi mjenjanje voltaže dok za 3d dobivam 1.35 znaći ako oću više trebam mod. Toliko od mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
@amd: mislim da ti je najbolje stavit jedan 120mm vent @ 5V na onaj pasivac od grafe, a stegnes ga s onim plasticnim steznicima (neznam kak se to zove :/, evo slike: http://www.ms-zagreb.hr/cms/images/katalog/796.jpg ) ... ili ako imas tower hladnjak tipa ninje na procesoru, mozes stavit vent na taj hladnjak, ali da puse u smjeru prema pasivcu na grafi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Premium
|
e da plasticne vezice, cini mi se da je fleks to spomenuo vec, to je valjda to |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@AMD A zašto je ne zamjeniš za neku drugu verziju? Nije stara, a postoji i onaj rok od 8 dana za vraćanje stvari. Imaš ionako sve njene papire i ne bi trebalo biti veće frke oko zamjene.
![]() |
#786 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Već sam to nekako riješio. Uglavnom u 3dmarku 06 temperatura ne prelazi preko 80, a i idileu se drži oko 50, par stupnjeva gore dole. @Jelc Grafa mjenja frekvenciju i to je sad sve 5. Pitanje. Zašto ju onaj benchmark iz ATItray toolsa rasturi do bola. Sad joj digne temperaturu do 95 dok ju ostali 3d benchmarci toliko ne zagrijavaju. MBO GA-MA69GM-S2H se zagrijava više od procesora. Jel se negdje da ugasiti onboard VGA.
![]() |
#787 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Nemaš u BIOS-u stavku "Disable onboard VGA"? ![]() Možda je pod dodatnim opcijama (CTRL+F1). Probaj. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#788 | |
Premium
|
...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Treba li ova grafulja poseban cooler ili ima na sebi cooler koji je dovoljan(EAH3870 X2). Isplati li se uopce uzimat ova graficka, ako se ne varam to su dvije hd3870 spojene u jednu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Sve u svemu kako kome odgovara, ako imash crossfire maticnu i nesmeta ti sto ce ti drpit skorom sve pci slotove profitiras s boljim hladjenjem (i paralelno tisim radom), s druge strane usparas prostor i novce zbog jeftinije maticne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Vista, sa filterima AA 16x i statijaznamdabudelijepse 8x i na nekoj rezi nenormalnoj, naravno da ce stekat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Banned
|
Kriza je dobra igra šta ti je..jesi igrao online? Ili ti je 349kn 2much za original? ![]() Ja kupio..i baš mi je fora napucavati jadove..ima par predobrih mapa..je da ti treba heben DSL i 3gb rama..al eto..radi ko sat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
muimerP
|
mali OT: Zanima me jedan stvar u vezi performansi gafa, tj. usporedba doticne 3870 i recimo ati x1900xtx...gledam malo usporedbe po netu i to, jedna od najcih grafa trenutno(iako ih je masa jačih..i skupljih..izasla) U nekim igrama, xtx-ica je bolja za 5 fps-ova, a na nekim ova drobi atiicu za 15-20 fps-ova??U cemu je kvaka i sto tolko utjece na to da je grafa trenutno jako brza, al svejedno puši od nekih grafi koje su iz 2006. u nekim igrama...btw neovisno o rezoluciji. Hvala PS...nedrzi vodu ovo...
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 29.05.2008. u 15:31. Razlog: zabrijo sam nest... |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Banned
|
Citiraj:
Linkovi su poželjni ako ne i obavezni u takvim izjavama..inače su samo provale..da je brža 20fps?! nema šanse...ma ne dam joj ni da je 10% sporija.. pa x1950pro je možda 15% sporija x1900xtx u igrama..šta ti je..a di je 3870 od x1950pro...3x brža kartica u igrama..ja imao,ili imam obje...nema šanse..ja u to ne vjerujem ni da mi linkaš ![]() x1900xt nije ništa drugo doli 2900xt..a 3870 je brža od 2900..tako ga..nema smisla raspravljati.. http://www.gpureview.com/show_cards....=378&card2=547 nemoguće čisto..to je već sajns fikšn..3870 ima 320SP i 25gb/s veći bandwidth..i brdo drugih điđa miđa..od arhitekture nadalje.. nema šanse..još negdje i da su podjednake,rekao bi..do igre je..ali ne vjerujem..to je namješten link..ako ga i nađeš.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
muimerP
|
Citiraj:
ja zabrijo, ma na toms hardware gledo malo..al tek sam sad primjetio da je to u CF-u..sori na spamu Heh..da je u xtx rangu sa 1950pro..i nije, al ok..da ne OT-am razmisljam o kupovini, pa malo usporedjujem..definitivno najbolja grafa s obzirom na cijenu ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 29.05.2008. u 15:30. Razlog: zabijantus |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |
Banned
|
Citiraj:
2. lažljivi tom je najodurniji site,mani se toga ![]() 3. ja sam oglasio da prodajem za 850 kn 3870tku svoju,koja je,imho i ne imho..vrhunska..jer se clocka ko živina,ako ima bolji deal od toga..uzmi neku 8800GT za 1200kn ili 1100 onda.. 4. čim mi stigne 3870x2 ide gogz-u..tako da sam ju prodavao ravno 2h..odmah se čovjek javio..to ti isto govori o popularnosti 3870.. 5. x1950pro nije možda 15% slabija od te xtx što ti realno u igrama vidiš..sve ostalo je proc i ram pitanje..a ne vga..staviš gigu rama više u stroj sa pro.. i imaš xtx..i doviđenja.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
muimerP
|
Citiraj:
1.Planiram neku polovnu ubost, tu od nekog provjerenog clana... 2.Da, cuo sam price da Tom-ica nije bas vjerodostojan...a i ovo s ramom drzi vodu: 3.buraz(papčić) imo 7000 bodova u Markanu6 sa gigiom rama, kad je ubo jos gigu ima 8800...tako da... ![]() Sa xtx sam usporedjivao jer imam ponudu za 400 kn ubost nju ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 29.05.2008. u 15:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|