|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Pasivci na garfickoj memoriji
Skuzio sam da mi graficka bez ikakvog hladjenja sa strane daje artefakte u nekim igrama pa planiram zaljepit pasivne na memoriju. Jel bi to kaj pomoglo?
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa naravno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
ja kdada sam stavio pasivne hladnjake na memoriji dobio sam max 340Mhz , a jos kada bi imao vent koji piri na grafulju islo bi jos! svakako ti pomaze hladnjaci! SAM ti se ne isplati nabrijavati naka sranjea od graficki ,! I jos nesta ti alu pasivni hladnjaci su dosta skupi! 4 komada 50 na ! a tebi ko i meni treba 8, pa moras izdvojiti 100kn! Mosi i praviti
![]() |
#5 | |
(°_°)
|
Citiraj:
ja sam 8 kom coolermasterovih alu (nisam mogo naci bakrene u zg) platio nekih 25kn
![]() |
![]() |
#8 |
(°_°)
|
kupio sam u jpatelijeru... dobijes na njima prikeljenu 3m traku
![]() |
#9 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
(°_°)
|
sta nije jednostavnije dat 10ak kn vise i kupit gotove (izrezane) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ovi Spierovi su veci. Al ovi Collermatserovimi se istp cine OK, posebic eoni bakreni kaj cu ih nabavit.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() dok sam ih trazio jedino su se pojavili u kvark cjeniku, no kad sam ih nazvo nisu ih ni imali ni znali kad ce doc. tak da sam uzo alu
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|