![]() |
Pasivci na garfickoj memoriji
Skuzio sam da mi graficka bez ikakvog hladjenja sa strane daje artefakte u nekim igrama pa planiram zaljepit pasivne na memoriju.
Jel bi to kaj pomoglo? |
Pa naravno...
|
Svakako to napravi. Po mogučnosti malo modaj bočnu stranicu kučišta i prišarafi kakav 80 mm ventilator da ti upuhuje zrak direktno na grafičku.
|
ja kdada sam stavio pasivne hladnjake na memoriji dobio sam max 340Mhz , a jos kada bi imao vent koji piri na grafulju islo bi jos! svakako ti pomaze hladnjaci! SAM ti se ne isplati nabrijavati naka sranjea od graficki ,! I jos nesta ti alu pasivni hladnjaci su dosta skupi! 4 komada 50 na ! a tebi ko i meni treba 8, pa moras izdvojiti 100kn!
Mosi i praviti |
Citiraj:
ja sam 8 kom coolermasterovih alu (nisam mogo naci bakrene u zg) platio nekih 25kn |
Gdje si ih nabavio tako jeftino?Jesu oni u Hgšrotu bakreni?Jel s njima dobiješ nešto za priljepit ih?:beer:
|
Citiraj:
|
kupio sam u jpatelijeru...
dobijes na njima prikeljenu 3m traku |
Citiraj:
|
sta nije jednostavnije dat 10ak kn vise i kupit gotove (izrezane) ;)
|
Ovi Spierovi su veci. Al ovi Collermatserovimi se istp cine OK, posebic eoni bakreni kaj cu ih nabavit.
|
Citiraj:
dok sam ih trazio jedino su se pojavili u kvark cjeniku, no kad sam ih nazvo nisu ih ni imali ni znali kad ce doc. tak da sam uzo alu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |