|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
DD-WRT v24 released!
http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/index.php Bandwidth monitor radi super! Ima još kila dodatnih opcija, a i nekako sve brže radi. Ja sam taj v24 instalirao na v23 SP2, prije sam napravio factory reboot i samo uploadao. Inače imam Linksys WRT54GL |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nedavno sam stavio stariju verziju na Buffala, mogao bih probati i ovu. Thx za info.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
hmmm...interesantno. Još malo pa će ih stavljati u veš mašine. ![]() Inače kakav je to extended DDNS?
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam isto izvrsio uspjesan update. Vidim ispravili su dosta stvari. Na primjer imao sam velikih problema sa DHCP static leases. Kad bi tek ruter nakon factory defaultsa setirao dhcl static leasove sve bi radilo super. Kad bi kasnije probao dodati jos koju mac adresu nece i nece da mi prijavi komp na adresu koju sam postavio. U svakom slucaju, to je sad popravljeno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Hrvoje, ja imam bas whr-g54s, postupak imas na http://dd-wrt.com/wiki/index.php/Tftp_flash i bolje da ti mi ne pricamo kako i sto, pogledaj official upute i to ti je to. Ja sam se malo znojio dok sam to radio, ali to je uvijek rizik, boze moj. :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje_24. 22.05.2008. u 00:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Mislim da pise da bi trebao koristiti mini verziju, znaci http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downl...ni_generic.bin Neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali mislim da je to to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pink Floyd fan
|
Eh dok sam ja spavao vi ste fino razgovarali ![]() Meni je u početku web sučelje prvo bilo brzo, pa sporo pa onda opet brzo?! Sad baš klikam i radi normalno. Jedna od šašavijih opcija ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Kobe Bryant fan
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kobe Bryant fan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#15 |
Kobe Bryant fan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Edit: Zaboravio sam napisati da razmisliš zbog čega radiš upgrade! Ovaj firmware je daleko moćniji od originalno ali isto tako složeniji. Napravi upgrade samo ako ti neka od opcija nedostaje u postojećem firmwareu!
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 22.05.2008. u 11:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Kobe Bryant fan
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
brainslayerova verzija koja se placa, sve isto ko i original samo kaj ima poboljsani QoS, more se slagati max brzina po klijentu ![]() linkich v23 sam nasel negdje na netu, free of charge (na nekoj stranici koja nece da se placa tak nest na GPL-u)...sad dal bum uspel tak i s v24 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Edit: Nije ni skup.
![]() |
![]() |
#23 |
Kobe Bryant fan
|
Evo da se javim,upgrade uspješno završen no imam problema sa konfiguracijom.Naime prije upgrade-a mi je konfiguracija bila sljedeća,imam dva kompa koja su lan kablom bila spojena na buffalo,a buffalo na dlink 584t.Kada sam kupio Buffalo onaj preklopnik ispod njega sam prebacio na Bridge i na njemu je svjetlila ona lampica Bridge i sve je radilo ok dok sada taj preklopnik ne reagira no predpostavljam da se sada sve to konfigurira iz sučelja buffalo-a pa bi trebao pomoć u vezi toga. EDIT:Problem riješen! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje_24. 23.05.2008. u 13:14. Razlog: Problem riješen |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pink Floyd fan
|
Eto vidiš ![]()
|
|
Oglas
|