|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Kako download ovaj video ??
Našao sam šaljivi video clip http://www.bofunk.com/video/6816/chi..._bathroom.html i pokušao ga download sa nekoliko programa (VideoGet, Vdownloader, Easy videodownloader itd.) ali neče ni jedan. Kad umetnem taj Url u potrebno polje kaže download error, no video to download I sl. Na koji način da skinem taj video |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
A imas i real player ...meni je bolji nego ta FF ekstenzija, iako imam oboje: http://www.imageposter.com/uploads/get/397203 samo trebas miša prevuci preko videa i pojavi ti se na vrhu "download this video"... btw vidis da ispod ima i opcija download video, samo trebas biti regan...
___________________ Zadnje izmijenjeno od: DjedMraz. 25.05.2008. u 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Instalirao sam Mozilla download helper i kad otvorim taj video Url kliknem na gumb download helper, otvori se novi prozor i ništa se ne događa. Nigdje nema neki gumb za download. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ako samo trebas taj filmic, domy ti je dao link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|