|
![]() |
#1651 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() A jesu ovi naši uvoznici lopovi, 190$ košta ploča u US. Ploča je neloša, ali 1500kn vrijedi jedino da dobiješ jednu GTS s njom ![]() Na XS imaš 2 "manja" reviewa - pogledaj: 1, 2 |
|
![]() |
![]() |
#1652 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Ali već imam iskusta s overklokiranjem, prije 5 godina sam dizo P4 2.8 Northwood s Zalmanom CNPS 7000B Cu na Abitici IC7 na oko 3.5 GHz... A znam da DFI ima i još bogatiji BIOS... |
|
![]() |
![]() |
#1653 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
imam matičnu ploču abit AB9 bez pro na kraju.na kutiji mi također tako piše ali na ploči piše Abit AB9 pro.AB9 ima 6 sata priključaka(toliko ima i moja ploča) dok pro verzija ima 8 sata priključaka.je li taj natpis neka "tiskarska" greška ili nešto drugo.
#1655 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Čak mislim da je PCB isti.
![]() |
#1656 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Upravo tako, Abit je u proslosti imao dosta ploca sa istim PCB-om, recimo, AW8 i AW8-MAX, IC7 cijela rerija(vulgaris, -G, -MAX), IS7 serija(osim-V koja je imala drukciji narancasti PCB).... samo ne stave sve cipove na PCB i to je to. |
![]() |
![]() |
#1659 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() ja ne patim na "cjevno" hladjenje pa sam uzeo asus |
|
![]() |
![]() |
#1660 |
sam svoj aka
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1661 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ovaj forum sve vise i vise gubi smisao pomoci ljudima koji nisu upuceni u stvari kao vi! ...ljudi morate shvatiti da ljudi ne znaju... i da pitaju vas koji ste koliko-toliko upuceni da im pomognete a na kraju se zapitaju... pa zasto sam postavio to pitanje kad sam na kraju dobio prepiranje izmedju nekih treci lica a ne ono sto sam htio... svako tjera na svoje
#1662 |
Premium
|
kakvo prepiranje na ovoj temi ima bas puno prijedloga i savijeta, stvarno ne kuzim sta si htio reci, eto mene je samo nazivcirao ulet člana jajec, stvarno ne kuzim sta je htio reci s tim svojim postom, modovi nek pobrisu sve ako je nevazno za temu |
![]() |
![]() |
#1663 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ne govorim samo za ovaj post vec za vecinu, gle decko pratim teme odavno i stvarno nisam od onih koji bi se sad svadjali ![]() pa napisao sam odgovor i ja bas zbog člana jajec iz isto razloga na koji si i ti odgovorio...
#1664 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1665 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
FireWire + više od 2 PCI utora
jel postoji takva ploča, barem od ovih novijih čipseta...? pregledao sam ukupnu Gigabyte ponudu nema šanse. nisam gledao druge proizvođače još preporuka? |
![]() |
![]() |
#1666 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a možda da ploča ima firewire ali na dodatnom bracketu? pa si složiš bracket? |
![]() |
![]() |
#1667 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 16.05.2008. u 19:32. |
![]() |
![]() |
#1668 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
...heh to je i meni trebalo,ovako 1 ASUS COMMANDO 965 chipset ali podrzava sve novije procesore 1050kn (ploca rastura u svim segmentima) 2 LAN PARTY DK X38-T2RB x38 chipest 1400kn vrhunska ploca takodjer 3 ABIT, s. 775, IX38 Quad GT 1400kn ...od jeftinijh ploca imas ASROCK 4CORE1600P35-WIFI_PLUS, iP35 p35 chipset 750kn ..e sad sto tebi treba,koji socket i do koliko para ?
![]() |
#1669 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() socket 775 obavezno, a radi se o konfiguraciji koja se koristi za sve, a najmanje za igre. dakle filmovi, obrada slika, photoshop, net, čitanje... volio bi da preživi koju godinicu i da se može ubacit koji jači proc eventualno iako je teško takvo nešto predvidit zato ciljam neki noviji chipset |
|
![]() |
![]() |
#1671 |
Premium
|
šteta... ![]() a dobro je 775 i poživio s obzirom na tendenciju kojom je krenulo prije par godina |
![]() |
![]() |
#1673 |
Premium
|
jedno zanimljivo kratko stivo - tko bi znao sta se sve skriva iza velikih proizvodjaca. Meni je posebice zanimljivo sta to gigabyte optuzuje, posto njihove ploce imaju xxx mana - pogotovo ova x38 verzija s latencijama |
![]() |
![]() |
#1675 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ploča je dobra, svakako, no da je najbolji izbor za 775, jednostavno nije. |
![]() |
![]() |
#1676 |
3.14zda ®
|
Svatko ima drukcije afinitete i ono sto ocekuje od hardveraja koji kupuje. Layout, mogucnosti prikljucivanja svakojakih djidja, stabilnost, OC....blablabla, omjer ulozeno/dobiveno, bundle...dalo bi se tu toga dosta razglabati i opet bi otislo u subjektivnom smjeru. |
![]() |
![]() |
#1677 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
#1678 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Meni, kao bivšem vlasniku dotične Abitice zbilja fali taj uGuru. Bilo po pitanju OC-a iz Winsa, bilo po pitanju dijagnostike i regulacije ventova ![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
3.14zda ®
|
Vidis, ja sam kao vlasnik abitica jos iz vremena PIII navikao na taj mali Guru feature i jednostavno mi to uvijek treba. Cekam da naprave malo bolju plocu i onda zalet po nju. Zato i kazem da svaki korisnik ima svoje prohtjeve, samo neki to znaju i znaju sto traze, a neki ne. Da ne spominjem support kojii je uvjerljivo najbolji od svih na trzistu ![]() |
![]() |
![]() |
#1680 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Abit ti pošalje BIOS chip ako ti flashanje propadne, support je odličan (osobna komunikacija emailom i brzi odgovori) itd...
![]() |
|
|