|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
kad sam složio novi komp prije 1 godinu upalim komp i matična ne radi!!! sad grafa!!! a joj........... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma samo se pravi, kako da kažem, ma jednostavno glup (bez uvrede) i reci najedanput je počela se glupirat, a da ne znaš dovoljno o tome. Samo seri. Valjda će proć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Premium
|
tak i tak neznam baš puno o kompovima!!! a budem sutra s frendom tam otišo!!! pa ću pričat gluposti onda!!! aj javim se sutra!!! hvala svima na pomoći!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
|
e ak oćeš dođi samnom u dućan!!! ![]() ![]() ![]() ![]() dam ti garanciju pa ih ti sjebi!!! ko zna di je ferenščica (ulica) ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ne da mi se sad tražit, di si uopće kupio karticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
gle, uzmi grafu, reci da ne radi i daj im tamo da je provjere. ak te pitaju koji komp imas, reci nemam pojma, dobio sam ga novog prije par mjeseci. ak pitaju kaj je s grafom, reci kaj je i da ne radi. od kud ti grafa??, kazi nemam pojma, dobio sam ju prije mjesec dana od starog. i to je to. ak se bas oces zajebavat, pukni bios od recimo 9800xt i grafa ti nece radit ziher, a oni kad ce je provjeravat, vidjet ce da ne radi i dobit ces novu, al to ti bas nije 100% (upalilo je u hgšrotu meni i clockanu 3 puta ![]() najbolje je da im kazes da je popizdila sama od sebe, ak pitaju jesi ju nabrijavo, reci da neznas kaj to znaci uglavnom, moras doc tamo ko tutlek i pravit se glup ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
|
ok hvala!!! odem sutra i to kažem!!! jel znaš kolko ću morat čekat da vide kaj je grafi?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
jos uvijek nisi reko di si kupio grafu!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
|
e bio sam tam i dao!!! ![]() tip je reko da će pogledat i da ce me nezvat al još nije!!! e kupio ja 2 coolera u linksu za grafu (onoga koji je stalker kupio) i s njim si je frend spalio grafu!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tip me nije pito ni koji procesor imam ni matičnu!!! jel je to dobro?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
tak sam je i svoji sjebao! previse si ju kloko i otisla ti je memorija! Puno srece u reklamaciji! VAljda ces se jedanput opametiti i prestati klokati! JA se polako odvikavam od toga :-)!
![]() |
#71 |
Premium
|
tebi su novu dali a??? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|