|
![]() |
#1 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Abit IB9
Dakle ploca Abit-IB9. Nisam na netu nasao neki review ili test. Ima tko kakve informacije o navedenoj ploci. Prvenstveno me zanima clock sposobnosti zbog e2160 kojeg mislim staviti na nju. thnx. http://www.abit.com.tw/page/en/mothe...MODEL_NAME=IB9 ili Asus, .. Naime asus mi je privlacan zbog 2 ide kanala i zbog firewire.
![]() Zadnje izmijenjeno od: daytripper. 03.01.2008. u 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo jedan na zidovskom, LoL ![]() http://www.unlimitpc.com/modules.php...pid=496&page=1 HG Srott Citiraj:
Zeznuo si me s editom: Firewire onboard ti je bezze, bolja opcija X puta ti je PCI kontroler na posebnoj kartici kao i sto sam imam. Koliko vidim po nekim forumima ploca se normalno clocka kao i sve P965 budget ploce, za nesto vise trebas gledati AB9 Quad plocu ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 03.01.2008. u 16:35. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#4 |
Ultrabitchinfast
|
Kako to, pa nije to ista shema, bilo na ploci bilo na extra kartici? dobro, imas vise Fw utora za prikljucenje, ali meni treba samo jedan za miniDv kamericu posto mi je usb jednostavno neprihvatljiv. inace super review, postigli su 400 fsb bez beda kolko vidim.
![]() |
#6 |
Ultrabitchinfast
|
Ma sad gledam ovaj support za proceve 1333 i vidim da ih ne podrzava.. ![]() mislim da cu ipak na asus, pa kud puklo da ppuklo. inace ova abit ip35 mi se svida za deset ali mi je mali bed sto nema 2 ide kanala., to mi je presudno za plocu. dosta mi je jeftinih rjesenja, tipa asrock itd. nije da su lose , ali nakon dfi lanparty serije s.478, ipak mi se cini da je bolje uzeti neko bolje rjesenje. ali brzine firewire-a su iste, mislim ne kuzim te sheme, ako je gore isti chip na ploci kao i na ex. kontroleru u cemu je fora.? i nije veca kompatibilnost imati fw na ploci nego na ex. kontroleru? recimo, frend ima ex. fw kontroler i ne sljaka skupa sa skystar2 karticom, ma da se ubijes.. i sad da naletim na takvo nesto... malo mi je bed.
![]() |
#7 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Bok, da ne otvaram teme bezveze. Frend mi ima tu ploču i E4500, i mora stalno stiskat na početku F1, i sad vidim da noviji biosi to popravljaju, pa me zanima kak ih stavljam na tu abiticu, isto stavim na USB drivere i stisnem napočetku tipku(neznam koju) i flasham, mislim dal je isto ko na Gigabyte-ovima, pločama tam ide tak pomoću Q-flash,! I još nešto, kolko su def naponi od CPU-a kod tog procesora, i kolko ide gore na def naponu, za AMD znam al intel nisam imal, a hoće da ga malo OC, pa ajd koji savjet za intela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Evo kolega danc00 samo malo potraži "tražilica" i dobiješ rezultata "gro" http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=91181 Ima ih još ali nije potrebno imaš sve što trebaš pa uživaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
imam Asus P5N-E SLI, ništa posebno, jedna mid end ploča koja je većini korisnika dovoljna... evo što bi ja naveo za pozitivne i negativne strane: + solidne mogućnosti OC-a (ja sam za potrebe testa stavio na 460FSB uz malo povećanje napona), mogučnost nepovezanog klokanja FSB-a i RAMa (650i chipset feature), podrška za SLI (iako nema dodatno napajanje za drugi PCIE 16x utor), 2 IDE konektora, firewire, e-sata(iako je glupo izveden) - NB se dosta zagrijava, samo 4 SATA konektora, samo 2 PCI utora To su plusevi i minusi koje sam ja uočio, ti vidi što ti odgovara, a što ti smeta pa odluči, preporučam ti da još pogledaš neku alternativu od gigabytea jer nude sličnu ploču po nižoj cijeni pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Imam problem, imam abiticu IB9 i u biosima kad stavim veću voltažu od 1.325 uopće se ne mijenja voltaža! Jel zna netko kak to riješit ili nema spasa, znaći stalno je na 1.3V, makar ja stavil 1.4V u biosima ona se ne mijenja! Govorim o CPU voltaži, za memu sve funkcionira kak spada! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|