|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne gubi se..seg je u pravu,djelomično..imao je on i 2600 seriju ako se ne varam..ono što hoću reći je da preko pola ATi AGP kartica od X1650 nadalje...nažalost i sa 8.4 driverima ne radi najstabilnije i najbolje..i da imaju ogromnih problema sa podrškom za AGP...stalno izlazi jedno-te-isti AGP hotfix..a problem uopće nije software-ski...nego isključivo HW...najlakše je napisati drivere..ali kako to napraviti za tako problematične kartice? Dat ću samo primjer X1950pro..pa ta mi na AGP-u 10min u igrama nije radila kako spada..a 3 napajanja sam na njoj promijenio.. Problem je..pisao sam dosta o tome,u nekoj povezanosti GART drivera i southbridge-a...nešto se opasno kolje,ima na netu brdo članaka o tome..ne da mi se zbilja copy,paste-ati..10 threadova sam zalio time.. ![]() Ipak,ako imaš 2600XT na pci-e varijanti..tu ne vidim razloga zašto ne bi šljakalo? To je isključivo problem skršenih XP-a onda tvojih i drivera..da lupaš jedne preko drugih,ne koristiš ispravno DC i tako dalje...ili ga uopće ne koristiš.. 3870 serija nema problema..bar 95% kartica.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
ja uopće ne koristim DC, nego samo lupam jedne preko drugih i nemam problema...čak sam i zamijenio 2600XT sa 3870 i sve je uredno proradilo otprve, bez ikakve reinstalacije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
A dobro,mislim..nekad moramo malo i gledati dalje od sebe..ja naclockam svoju na 900/2500 i odvrtim čmaronju 06..a pola 3870tki neće ni na 851mhz raditi..nego ima wall na 850.. To ne znači sad da je 3870 smeće-clocker..nego treba potrefiti primjerak.. Općenito AGP serija ima problema,i to se ne može zanijekati.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|