Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.04.2008., 11:21   #31
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ne gubi se..seg je u pravu,djelomično..imao je on i 2600 seriju ako se ne varam..ono što hoću reći je da preko pola ATi AGP kartica od X1650 nadalje...nažalost i sa 8.4 driverima ne radi najstabilnije i najbolje..i da imaju ogromnih problema sa podrškom za AGP...stalno izlazi jedno-te-isti AGP hotfix..a problem uopće nije software-ski...nego isključivo HW...najlakše je napisati drivere..ali kako to napraviti za tako problematične kartice? Dat ću samo primjer X1950pro..pa ta mi na AGP-u 10min u igrama nije radila kako spada..a 3 napajanja sam na njoj promijenio..

Problem je..pisao sam dosta o tome,u nekoj povezanosti GART drivera i southbridge-a...nešto se opasno kolje,ima na netu brdo članaka o tome..ne da mi se zbilja copy,paste-ati..10 threadova sam zalio time..

Ipak,ako imaš 2600XT na pci-e varijanti..tu ne vidim razloga zašto ne bi šljakalo? To je isključivo problem skršenih XP-a onda tvojih i drivera..da lupaš jedne preko drugih,ne koristiš ispravno DC i tako dalje...ili ga uopće ne koristiš..

3870 serija nema problema..bar 95% kartica..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 12:18   #32
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova

Ipak,ako imaš 2600XT na pci-e varijanti..tu ne vidim razloga zašto ne bi šljakalo? To je isključivo problem skršenih XP-a onda tvojih i drivera..da lupaš jedne preko drugih,ne koristiš ispravno DC i tako dalje...ili ga uopće ne koristiš..

3870 serija nema problema..bar 95% kartica..

ja uopće ne koristim DC, nego samo lupam jedne preko drugih i nemam problema...čak sam i zamijenio 2600XT sa 3870 i sve je uredno proradilo otprve, bez ikakve reinstalacije
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 13:24   #33
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
A dobro,mislim..nekad moramo malo i gledati dalje od sebe..ja naclockam svoju na 900/2500 i odvrtim čmaronju 06..a pola 3870tki neće ni na 851mhz raditi..nego ima wall na 850..

To ne znači sad da je 3870 smeće-clocker..nego treba potrefiti primjerak..

Općenito AGP serija ima problema,i to se ne može zanijekati..
thedream je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na