|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Problem s ATI grafičkom na laptopu
Laptop je star 3 mjeseca. Toshibin ako to što znači. Imam grafičku karticu ATI Mobility Radeon HD 2600, 256 MB. Prije par dana se dogodio kvar a meni ga se stvarno ne šalje u ZG na mjesec dana... Pa prvo da ovako pokušam. Dakle, navečer sam normalno ugasila laptop, sve je bilo ok. Sutra sam ga upalila i sve je bilo uvećano, kao da se rezolucija smanjila ili povećala (nikad neznam koje je od toga...). Otišla sam u Control Panel to vratiti na staro ali mi nije bilo ponuđeno, bile su 3 mogućnosti (a prije ih je bilo 10-ak). Obrisala sam drivere jer sam mislila da se neka greškica dogodila i krenula iznova ih staviti. No, kada ubacim CD ovo mi se javlja:"No hardware device found! Please check your hardware card first or browse its cd directory for the right driver to install".Pokušala sam s najnovijim driverima s interneta ali ništa. Da li je netko imao ovakve probleme s tom grafičkom? Jel vrisnula ili je moguće da je samo malo ispala iz utora? Stvar je u tome što ja sve normalno radim na laptopu samo mi je sve uvećano i nemam dobru grafiku, nemogu igrice i to. Jel laptop ima neku rezervnu grafičku (osnovnu) za ovakve slučajeve jer mi nije jasno kako sve radi a ne nalazi ju? Molim vas, HELP!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Itko???? Mooooolim vas..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj jos skinut Driver cleaner kljik, obrisati jos sa njim ostatke drivera. Pokusat opet provuc chipset drivere pa onda Ati-jeve na kraju. A i opcija reinstal je uvijek tu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ali kada ubacim cd s driverima ne pokrene ga već mi javi onu grešku. Nemam što deinstalirati jer nemogu nikakve drivere staviti a stare sam obrisala. A što se tiče kompa nemam ni što reinstalirati jer što se njega tiče grafičke nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
PizzoZder
|
Dali imas nekog iskusnijeg u tome da ti pomogne. Ja napisem jedno, ti po svome. Skini driver cleaner i napravi kako sam ti napisao gore. Po mogucnosti u safe modu. Citiraj:
Mislim da su ti se samo driveri poklali/koruptirali s necim. Da se to sredit, bez brige.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Koji chipset imas?Tj. Amd ili Intel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
|
Ako imas Vistu, probaj otic na update, mozda nadje nes korisno.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|