|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
R9550 Se Oc
Pozz! Dali se isplati clockati grafa ATI Radeon 9550 se, ,agp, 128MB, 64bit? http://www.digiconcepts.com/asus_videocards_40.htm |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ne. Nećeš dobit ni pol frejma više koliko god je klokaš. I da čip uspiješ klokat 20-30%, memorija neide ništa. Imo sam tu grafu i nisam ništa dobio, osim da je ošla grafa(2 komada) nakon nekog vremena.
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Na ovo ti ide lock.To valjda ti trebaš znat da li trebaš nešto overklokat. I ne,svejedno nemožeš nešto igrat s tom karticom novije od 2005. godine. |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pregazilo je vrijeme nazalost, nema joj spasa...korsiti je dok te sluzi i dok nemas potrebu za necim jacim jer iz ove neces na nikakav nacin izvuci nista pametnoga...
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Znaš šta sam mislio ![]() Igranje u 640x480 na 17" ili više jednostavno nije to.Uništava draž ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
#10 |
Registered User
|
ok,onda ipak necu. mislio sam se poigrat malo buduci da svakako planiram kupit novu grafu, tak da me nije briga jel cu je unistit sam me strah za ostale komponente!hvala |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
A cuj, mozes dobiti nesto sitno, mislim da su frekve 250/400....ono sto sam ja uspio izvuci iz svoje bilo je nekih 400/410 na jezgri ali memorija nije puno mrdala...porast performansi u igrama je bio zbilja nezamjetan.
#12 |
Registered User
|
ma u totalnoj sam nedoumici,ocito je da mi je komp star, i sad neznam dal da kupim agp neku dobru grafu ili da uzmem mb koja ima pci utor pa uzmem pci grafu ,al me pati socket 939 procesora(mb sa socketom 939 i pci utorom jedva da jos postoje)- |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|