![]() |
R9550 Se Oc
Pozz!
Dali se isplati clockati grafa ATI Radeon 9550 se, ,agp, 128MB, 64bit? http://www.digiconcepts.com/asus_videocards_40.htm |
Ne. Nećeš dobit ni pol frejma više koliko god je klokaš. I da čip uspiješ klokat 20-30%, memorija neide ništa.
Imo sam tu grafu i nisam ništa dobio, osim da je ošla grafa(2 komada) nakon nekog vremena. |
ne, nećeš ništa dobiti s njom
|
Na ovo ti ide lock.To valjda ti trebaš znat da li trebaš nešto overklokat.
I ne,svejedno nemožeš nešto igrat s tom karticom novije od 2005. godine. |
64bitna memorijska sabirnica ju ubija za bilo kakvu upotrebu u igrama... neces nista dobiti sa OC-anjem
|
Pregazilo je vrijeme nazalost, nema joj spasa...korsiti je dok te sluzi i dok nemas potrebu za necim jacim jer iz ove neces na nikakav nacin izvuci nista pametnoga...
|
Citiraj:
|
Znaš šta sam mislio :)
Igranje u 640x480 na 17" ili više jednostavno nije to.Uništava draž :) |
Citiraj:
|
ok,onda ipak necu. mislio sam se poigrat malo buduci da svakako planiram kupit novu grafu, tak da me nije briga jel cu je unistit sam me strah za ostale komponente!hvala
|
A cuj, mozes dobiti nesto sitno, mislim da su frekve 250/400....ono sto sam ja uspio izvuci iz svoje bilo je nekih 400/410 na jezgri ali memorija nije puno mrdala...porast performansi u igrama je bio zbilja nezamjetan.
|
ma u totalnoj sam nedoumici,ocito je da mi je komp star, i sad neznam dal da kupim agp neku dobru grafu ili da uzmem mb koja ima pci utor pa uzmem pci grafu ,al me pati socket 939 procesora(mb sa socketom 939 i pci utorom jedva da jos postoje)-
|
Citiraj:
U potpunosti se slažem. Što se tiče OCanja možeš koliko ona ide, eventualno će ti malo pomoć u starijim naslovima! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:06. |