|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Gainward "Pink Screen Of Death"
Za one koji neznaju sta je to, to je Gainward gf4 ti4200 64/128MB (u ovom slucaju 64) koja se nakon nekokog vremena (random) u 2D/3D sucelju zblesira i prekrije ekran pink/green tockicama i pomaze samo restart. Da li netko zna kako rijesit taj problem :confused: P.S. Osim da saljem gainwardu da mi zamjeni za drugu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Vec je prije jedno godinu ako ne i vise bilo piskaranja oko tvog problema. Nema ti druge nego zamijeniti karticu - radi se o hardverskom defektu, tj. losem kontaktu PCB-a i memorijskih chipova. Gainward to rjesava bez beda. O.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PC Ekspert
|
Kolko znam Gainward ima garanciju 3 godine, tak da vjerovatno jest. Trebas direktno Gainward kontaktirat.
![]() |
#5 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Well imam isti problem kao i ti, poslije restarta sve radi, ali me zna zivcirati kada mi usred neke igre to pocne srat. Daj malo Infoa o tome kak ju zamijenit.
![]() |
#6 |
PC Ekspert
|
e fakat ti za to treba "velko" znanje. odes na gainwardove stranice, odes na Support/Email support... tam opises problem (pink screen of death) i onda ti se oni jave. stvarno sam ti ja za to trebao.... ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Kupio sam rabljenu nemam nista sto dolazi uz graficku osim graficke cak ni drivere. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PC Ekspert
|
I jeste probali neovisno o tome jel imate papire ili ne? Niste. A kaj ak Gainward zna po serijskom kolko je graficka stara...? Uglavnom, malo inicijative i probajte nesto napraviti prije nekaj pocnete zavijati ko gladni cucki na pun mjesec. Garf, poslal sam ti odgovor na mejl pa se bouncal....
![]() |
#10 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Neznam zasto s ebouncao, mozda si pokupio neki od novih virusa sto haraju pa je pametni HtNet bouncao, a moze bit da se servis opet pravi pametan pa skoro svaki 5 normalni mail bounca, a viruse uredno salje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
Nissan GT-R Black Edition Zadnje izmijenjeno od: ozren. 10.04.2004. u 19:50. |