![]() |
Gainward "Pink Screen Of Death"
Za one koji neznaju sta je to, to je Gainward gf4 ti4200 64/128MB (u ovom slucaju 64) koja se nakon nekokog vremena (random) u 2D/3D sucelju zblesira i prekrije ekran pink/green tockicama i pomaze samo restart.
Da li netko zna kako rijesit taj problem :confused: P.S. Osim da saljem gainwardu da mi zamjeni za drugu |
Vec je prije jedno godinu ako ne i vise bilo piskaranja oko tvog problema. Nema ti druge nego zamijeniti karticu - radi se o hardverskom defektu, tj. losem kontaktu PCB-a i memorijskih chipova. Gainward to rjesava bez beda.
O. |
Gdje to mogu zamjenit?
Kartica nije pod garancijom |
Kolko znam Gainward ima garanciju 3 godine, tak da vjerovatno jest. Trebas direktno Gainward kontaktirat.
|
Well imam isti problem kao i ti, poslije restarta sve radi, ali me zna zivcirati kada mi usred neke igre to pocne srat. Daj malo Infoa o tome kak ju zamijenit.
|
e fakat ti za to treba "velko" znanje.
odes na gainwardove stranice, odes na Support/Email support... tam opises problem (pink screen of death) i onda ti se oni jave. stvarno sam ti ja za to trebao.... :rambo: |
Citiraj:
Kupio sam rabljenu nemam nista sto dolazi uz graficku osim graficke cak ni drivere. |
Ista stvar je i kod mene, zato i pitam, lako rec odi na support.
|
I jeste probali neovisno o tome jel imate papire ili ne? Niste. A kaj ak Gainward zna po serijskom kolko je graficka stara...?
Uglavnom, malo inicijative i probajte nesto napraviti prije nekaj pocnete zavijati ko gladni cucki na pun mjesec. Garf, poslal sam ti odgovor na mejl pa se bouncal.... |
Neznam zasto s ebouncao, mozda si pokupio neki od novih virusa sto haraju pa je pametni HtNet bouncao, a moze bit da se servis opet pravi pametan pa skoro svaki 5 normalni mail bounca, a viruse uredno salje.
|
Poslo sam mejl.
Nadam se da ce odgovorit da nemaju vise GF4 pa ce mi poslat R9800Pro u zamjenu :) :) :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |