|
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Opis problema ti je ![]() Sta te muci konkretno? Sta bi ti "programirao" po njemu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
evo ispricavam se na losem opisu probleba... ako bi mi netko mogao objastiti kako posložiti taj modem da radi.. znaci kako i koje postavke upisati u njega i koje ip adrese koristiti.. s modemom sam dobio cd na kojem se nalazi utility za postavljanje modema al čini mi se da bas i neradi ili se ja snjim neznam koristit.... sljedio sam upute za postavljanje al ga nisam uspio složit..... pa ako bi netko moga objasniti kako to tocno posttavit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
imam osjecaj da si zakomplicirao bespotrebno posve jednostavnu stvar, taj modem sam u zivotu vidio samo jednom ali radio je kako se kaze - iz kutije. adrese su ti one koje pisu i u manualu (192.168.1.1 je modem, ti sebi stavi neki drugi, subnet mask 255.255.255.0, gateway i dns ne upisuj) softver s CDa ti uopce ne treba (modem po defaultu ima dobro podesene VPI/VCI podatke koji su ujedno jedino bitno sto se u njemu moze podesiti), samo trebas napraviti u windowsima PPPoE connection i spojiti se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
I dalje neznamo za koju mrežu podešavaš modem. Jasno ti je da o tome ovise i postavke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ako ti se ne pali adsl lampica nema to veze sa samim postavkama unutar modema. jesi li siguran da nisi nabavio anex A verziju modema? trebalo bi pisati negdje na pakiranju koji je anex, treba ti B |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
da imao sam anex A i sad sam update-ao software i sa svijetli adsl lampica act ne...al se svejedno jos nemogu spoit a u postavkama unutar modema piše da je nki g.dtm mode.....zar nebi trebao bit adsl2 ili adsl2+ mode?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
aj uhvati screenshot onog prvog "pravog" izbornika koji imas u sucelju modema. mislim na onaj iznad VPI/VCI postavki. zaboravio sam i ja neke stvari do sada a nemam niti jedan adsl modem pri ruci da osvjezim pamcenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ovi "ekrani" izgledom podsjećaju na Kasdu, hehe Amo redom, najprije pogasi ADSL2 i ADSL2+. Normalno da imaš 678 error jer nijedan VPI/VCI par u PVC - ima nije onaj pravi za T-Coma adsl. Predlažem da pobrišeš sve PVC osim jednog kojeg trebaš postaviti ovako: EoA (RFC1483 Bridged) VPI=0 VCI=33 Virtual Circuit=Enabled Service Category=UBR QoS: UBR Encapsulation: LLC Kad pronađeš gdje treba koji parametar upisat ne zaboravi snimit postavke kao i reboot uređaja (kroz web konfig). Ako bude još problema onda ćeš morat dl ovaj Utility i sa njim podesiti parametre uređaja. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 16.04.2008. u 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
e hvala vam svima na savjetima i pomoči uspio sam ga složit i radi ko bebica ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|