|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne kontam... Ne piše na medijima? Ako ne piše, ubacuj jedan po jedan i preko Nero CD-DVD Speeda možeš vidjeti o kojem mediju se radi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Isto ne kontam... valjda smo mi modovi malo zbunjena vrsta ljudi ![]() Zanima li te koji su mediji u pitanju (proizvođač i to), ili te zanima što je snimljeno na CD-ima? Ako je ovo prvo, Nero CD-DVD Speed, kako reče Domy, a ako je ovo drugo imaš 2 mogućnosti - 1. ubacuj jedan po jedan i pogledaj; 2. ako imaš kristalnu kuglu... no dobro, samo ovo prvo ti igra; ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
Dakle imaš unbranded medije tj. na njima ne piše ništa pametno - skini si programčić Nero CD-DVD Speed ovdje, ubaci medij, pokreni program, odaberi pravi optički pogon (ako ih imaš više), te na kartici Disc Info pogledaj tko je proizvođač.
![]() |
#7 |
Moderator
|
Ako su očuvani, trebali bi biti jako dobri... Imam i ja sačuvanih još par komada TY Rhodium, unbranded (jedino su se tako i prodavali, s običnim srebrnim premazom). Stoje prazni, ništa mi nije nekako dovoljno bitno da snimim na njih i tako potrošim zadnja dva komada ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|