![]() |
kako saznati o kojim medijima se radi?
imam doma oko 15-tak praznih cd-a kupljenih prije više od 5 g. kako saznati o kojim medijima se radi, jer sam naravno zaboravila?
|
Ne kontam... Ne piše na medijima? Ako ne piše, ubacuj jedan po jedan i preko Nero CD-DVD Speeda možeš vidjeti o kojem mediju se radi.
|
Isto ne kontam... valjda smo mi modovi malo zbunjena vrsta ljudi :D
Zanima li te koji su mediji u pitanju (proizvođač i to), ili te zanima što je snimljeno na CD-ima? Ako je ovo prvo, Nero CD-DVD Speed, kako reče Domy, a ako je ovo drugo imaš 2 mogućnosti - 1. ubacuj jedan po jedan i pogledaj; 2. ako imaš kristalnu kuglu... no dobro, samo ovo prvo ti igra; :) |
Citiraj:
|
Dakle imaš unbranded medije tj. na njima ne piše ništa pametno - skini si programčić Nero CD-DVD Speed ovdje, ubaci medij, pokreni program, odaberi pravi optički pogon (ako ih imaš više), te na kartici Disc Info pogledaj tko je proizvođač.
|
wow, CD je Taiyo Yuden :goood:
a ja bila uvjerena da je neki šrot. još samo da su dobri... :D |
Ako su očuvani, trebali bi biti jako dobri... Imam i ja sačuvanih još par komada TY Rhodium, unbranded (jedino su se tako i prodavali, s običnim srebrnim premazom). Stoje prazni, ništa mi nije nekako dovoljno bitno da snimim na njih i tako potrošim zadnja dva komada :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:57. |