|
![]() |
#12271 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Evo par slika hrane: http://img201.imageshack.us/img201/8679/obanacfv0.jpg http://img501.imageshack.us/img501/7...naigrahwe8.jpg Rasipni Buljo zagrabio više nego što može pojesti ![]() http://img241.imageshack.us/img241/7...nibuljodq2.jpg Vuco s pivama: http://img150.imageshack.us/img150/4...onobariuh8.jpg
![]() |
#12272 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Da da bilo je mracno dobro ![]() Hrana bila super, Jelc bio dobre volje i dva sata mi pokusavao objasniti kako da natjeram .mkv support, al ko mi kriv kad sam glup pa i dalje ne radi ![]() Dobro je kaj su sve bili parovi, pa su u stvari ovo bile dejt zderonje (vuco - vga killer, hamm - SU, Maher - Syssa, Buljo - Buljo) ![]() Inace SU, ja sam si video nadzor iz istog razloga slozio i to ti je najbolje pljunut koju lipu vise i uzet postenu cameru tipa swann (ja imam konkretno swann nighthawk) i neki motion detector soft i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12273 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Top lista ne-radi-mi-HD-na-ATI-ju Gabre Fleks domy_os Superčudno ![]() Maznuo malo suhe hrane-špek, suho meso, komad karavana i par fefača... Jogurt. Raženi.
![]() |
#12275 | ||||
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() S tim Syssom fun never stops kad se ide autom doma ![]() looooool ![]() Jadan Buljo na škrge je disao, trebo si si kavu uzet ![]() Eh, da su mi sad oni ćevapi koji su ostali kad sam odlazila ![]() ![]() mhmmmm!
mhmm! A Vuco je racionalizirao novčeke i svoj želudac u prividnoj nadi da ipak neće past pod stol od cuge. Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() S tim Syssom fun never stops kad se ide autom doma ![]() looooool ![]() Jadan Buljo na škrge je disao, trebo si si kavu uzet ![]() Eh, da su mi sad oni ćevapi koji su ostali kad sam odlazila ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#12276 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Evo smjestih i slike sa ovih žderonja na jedno mjesto: http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=509669
![]() |
#12277 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jucer sam radila mexičku hranu ![]() ![]() a za navečer možda padnu palačinke ![]()
![]() |
#12278 |
Super Moderators
|
![]() |
#12279 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jucer navecer i danas za rucak, bobici. Vecera kod zippa, pizza. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12280 |
Super Moderators
|
Ja danas imam klasiku: juhu, pire-krumpač, pohance i kristalku.. Drugi tjedan sam najebo gore nego Hamdija neki dan-ženi se malo omakla ruka kad je stavila grah močit+to kaj je grah neki ludi i napuhno se za tri lonca...za ne falit bude i kiselo zelje u drugom loncu... Ko bu to pojel bogte.. ![]()
![]() |
#12282 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam bio u zagrebu petak/subotu ali nisam bio u mogućnosti doć jer bi se izgubio ili nešto...Uglavnom ako je netko u petak bio u Bogalooa, ja sam bio među onom ekipom u potkošuljama ispred gornjeg šanka koji nije radio..napravili dernek..purgeri su pice, idu doma u 3.00
![]() |
#12283 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12284 |
Super Moderators
|
![]() |
#12286 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() ![]() Uglavnom bas si mulac jos jednom da ti kazem. Mogao si nas barem doc pozdravit kad si vec bio na 50m od tamo. Al dobro, nije da si nam falio ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12287 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Znao sam da si nesposoban. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12288 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
još nešto... nadam se da hammu, su i maheru usta ne smrde više ko 400 tona smeća zazipanih u jedno ljudcko tijelo ![]() omfg dečki bazdili ste na smrt prilikom podrigivanja... ja sam se maknuo od stola, buljo siroti je izgubio dar govora, fleks je jedini sjedio s vama (što i nije čudno pošto se zna da nije čist), a gabre je i dalje štedio na disku ![]() ![]() btw. leechane šta nisi došo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12289 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12291 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
danas ja i draga ručali u rubelju,2 porcije čevapa,moram priznat da je bilo dobro ali i da se pokvario...nije to više to...gdje ima dobrih čevapa?kako je u bakinoj kuhinji?to sam tek nedavno skužio,a pješke mi je 2 min od kuće...mislim na onu na jarunskoj placi... gdje se jedu dobri čevapi?zadnji put smo jeli na velesajmu,sajam nautike...bili su preodlični ![]()
![]() |
#12292 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12293 |
Type R
|
Trebalo mi je 45 min, zapravo 20 nas je bilo da kad smo se skinuli s 14eke kod t-coma skužimo kamo za KSET, i nismo skužili, onda smo se nekako našli s ovim likom gore pa smo nekako došli do kseta i skužili da je premalen i da je gužva i onda smo otišli do boogalooa. Uglavnom, zbunjola teška.. i da, purgeri su pice ![]() a sljedeći dan bez ovog lika koji studira u zg, smo se vrtili 3 ure oko cibone ko budaletine...omg...mrzim zagreb..ali izbor za otić van je odličan...eto me ponovo za par tjedana. i da, ja sam išao van oko 23.00-00.00 kad ste se vi već prežderali i spavali ![]() a hebeni hostel na remetincu..sreća nisam se uspio opit jer se nebi znao vratit..nije ni da sam ovako znao..ali 6 glupih je pametnije od jednog..
![]() |
#12294 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12297 |
Super Moderators
|
Danas grah i zelje. Kuhalo se sa tim malo bunceka, špeka, suhog mesa i kobase ![]() Moral bum malo pripazit-opseg ahmmmm...struka ![]() ![]()
![]() |
#12298 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12299 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
čingač owna, sad da li je samo na staroj slavi ili je i dalje ima rulz šiševe - ne znam. recimo oke su ćevapi u bivšem gem-u (sada je song), a sendviči su im nezaboravni... ruđeraši znaju di je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|