|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
Stand by funkcije
Kako su riješeni na sljedećim pločama odnosno jel su dobro riješeni..ono da se sve pogasi , a ne da ostanu zujati ventilatori i slično 1. ABIT AN7 i NF7-SL 2. EPOX RDA3+ Stalno se priča o tim pločama a dosada nisam ni isproba tu funkciju koja mi je vrlo važna Usput ima li netko tko hoće Bartona 2500+ otključanog i radi ko urica na 2200 Mhz ..trampio bi ga za mobiljca , naravno po dogovoru . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja kupim, koliko para??? Javi mi na e-mail: croiceman@hotmail.com koju memoriju koristiš??? znači 200 (FSB) * 11 monožitelj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ja imam 8RDA+ i kad mi ode u standby radi ventilator na procesoru istom brzinom, to sam probao sada sa novim BIOS-om ali sa onim starim nisam probao
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Na ovoj mojoj ne gasi se niti jedan vent u Stand-By načinu rada- isprobano sa zadnjim BIOS-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
šTA ČE MI STAND BY ? Pa što vi svaki puta ugasite računalo ? Dobro sam pretpostavio da one nemaju stabd by kao Leadtek i Soltek......jadno ali istinito. Evo Barton je već odletio ..i udobno se smjestio kod susjeda..sada me traži i ploču i memoriju ..e to mu ne dam mislio sam uzeti te razvikane ali ostajem pri svojoj Soltekici... Ima li DFI stand by da se pogase ventovi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
radi cijelo vrijeme, gasim ga eventulano ako nisam baš ono cijeli dan doma:clap:
![]() |
#9 |
hmhm...zzz svima...
|
jeb*te led vi ste cilo vrime za kompjutermo ja san najviše 2-3 sata na dan a vi po cili dan ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Dovraga pa nisam ni znao de se compovi gase:confused: Ja ga gasim samo kad mjenjam dijelove... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
hmhm...zzz svima...
|
tor ti to stavrno ili zajeba*eš:confused:
![]() |
#13 | |
Premijum AMDebil
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
hmhm...zzz svima...
|
ajde dobro ![]()
![]() |
#16 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
Ako je to ono što tražiš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja ga gasim samo kad podjem spavat jer mi smeta visoka frenvencija koju HDD ipusta. A negasim ga podanu nikad. Obicno radi od 15h-00h ![]()
![]() |
#18 |
Banned
|
da to je to što me zanima "S3" je skračenica u biosu znači Epoxi to imaju ..ili samo starije ploče? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
S3 ti je suspend to ram i još neke điđamiđe ako se ne varam. Uglavnom prebaciš na S3 i stisneš standby kao prije. Onda se komp ugasi, ali ti memorija radi. Sljedeći puta kad upališ komp sve se vrati kao što je bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
Pa to me i zanima... Ide u mirovanje da ništa ne radi , a za 2 sekunde se digne iz tišine...to je prava stvar Koje ploče imaju tu mogučnost Epox valjda ima , a Abit i DFI ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Ex-Gastarbajter
|
Ako je imala moja tri godine stara Soltekica, onda imaju i Abit i DFI i Epox i Gigabyte i ... ma shvatio si ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
Pa zašto to netko ne potvrdi ? Epox ima kako je rekao čovjek, soltek također, a Leadtek da ne govorim, ali dajte Abitaši jel taj S3 radi na AN i NF pločama ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
What's inside???
|
danas ti, afaik, sve ploce podrzavaju s3 mod, pa cak i matsonic za 300 kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
znači nema problema ...bilo koja ploča ima S3 koji sve pogasi u stand by modu ,a digne se u sekundi Jel 100% da se sve pogasi ? osim RM-a naravno |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
What's inside???
|
100% jedino sto ti ostaje je napon od 5v na jednoj zici kaj ide na mobo (napajanje za ram) i na zici za koja kad se spoji s masom pali napajanje (zelena, nisam ziher za voltazu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Ex-Gastarbajter
|
Nije da se diže u sekundi, al 4-5 da. |
![]() |
![]() |
|
|