![]() |
Stand by funkcije
Kako su riješeni na sljedećim pločama odnosno jel su dobro riješeni..ono da se sve pogasi , a ne da ostanu zujati ventilatori i slično
1. ABIT AN7 i NF7-SL 2. EPOX RDA3+ Stalno se priča o tim pločama a dosada nisam ni isproba tu funkciju koja mi je vrlo važna Usput ima li netko tko hoće Bartona 2500+ otključanog i radi ko urica na 2200 Mhz ..trampio bi ga za mobiljca , naravno po dogovoru . |
Ja kupim, koliko para???
Javi mi na e-mail: croiceman@hotmail.com koju memoriju koristiš??? znači 200 (FSB) * 11 monožitelj |
ja imam 8RDA+ i kad mi ode u standby radi ventilator na procesoru istom brzinom,
to sam probao sada sa novim BIOS-om ali sa onim starim nisam probao |
Na ovoj mojoj ne gasi se niti jedan vent u Stand-By načinu rada- isprobano sa zadnjim BIOS-om.
|
ni na NF7-S se ne gase ventovi...
šta će ti stand by ??? to samo škodi hardware-u,znaju se javljati problemi pri povratku iz stand by-a,a mom burazu je stand by sje*o cijele windows-a!!!! |
šTA ČE MI STAND BY ?
Pa što vi svaki puta ugasite računalo ? Dobro sam pretpostavio da one nemaju stabd by kao Leadtek i Soltek......jadno ali istinito. Evo Barton je već odletio ..i udobno se smjestio kod susjeda..sada me traži i ploču i memoriju ..e to mu ne dam mislio sam uzeti te razvikane ali ostajem pri svojoj Soltekici... Ima li DFI stand by da se pogase ventovi ? |
Citiraj:
|
radi cijelo vrijeme, gasim ga eventulano ako nisam baš ono cijeli dan doma:clap:
|
jeb*te led vi ste cilo vrime za kompjutermo ja san najviše 2-3 sata na dan a vi po cili dan:D :o
|
Dovraga pa nisam ni znao de se compovi gase:confused:
Ja ga gasim samo kad mjenjam dijelove... |
tor ti to stavrno ili zajeba*eš:confused:
|
Da nisam znao da se gase? Pa naravno da se zajebajem;)
Da ga gasim samo kad mjenjam dijelove? Skoro, skoro:D |
Citiraj:
|
ajde dobro:p
|
Ma nek rade, puno više im šteti paljenje gašenje nego da rade u komadu neko vrijeme. NPR, komp na poslu )niš posebno) nisam ugasio valjda još od prošle godine i to sam ubacivao još memorije:D
|
Citiraj:
Ako je to ono što tražiš ;) |
Ja ga gasim samo kad podjem spavat jer mi smeta visoka frenvencija koju HDD ipusta. A negasim ga podanu nikad. Obicno radi od 15h-00h :).
|
da to je to što me zanima "S3" je skračenica u biosu
znači Epoxi to imaju ..ili samo starije ploče? |
S3 ti je suspend to ram i još neke điđamiđe ako se ne varam. Uglavnom prebaciš na S3 i stisneš standby kao prije. Onda se komp ugasi, ali ti memorija radi. Sljedeći puta kad upališ komp sve se vrati kao što je bilo.
|
Pa to me i zanima...
Ide u mirovanje da ništa ne radi , a za 2 sekunde se digne iz tišine...to je prava stvar Koje ploče imaju tu mogučnost Epox valjda ima , a Abit i DFI ? |
Ako je imala moja tri godine stara Soltekica, onda imaju i Abit i DFI i Epox i Gigabyte i ... ma shvatio si :D
|
Pa zašto to netko ne potvrdi ?
Epox ima kako je rekao čovjek, soltek također, a Leadtek da ne govorim, ali dajte Abitaši jel taj S3 radi na AN i NF pločama ? |
pa mislim da češ teže naći ploču bez STR nego sa njim :D
moj nf7-s ima,pa ga sigurno ima i an7 |
danas ti, afaik, sve ploce podrzavaju s3 mod, pa cak i matsonic za 300 kn :D ja ga koristim vec cca 3 godine, jedino sam primjetil da ne radi bas najslavnije na jednoj staroj msi ploci s kt133? cipsetom...
|
znači nema problema ...bilo koja ploča ima S3 koji sve pogasi u stand by modu ,a digne se u sekundi
Jel 100% da se sve pogasi ? osim RM-a naravno |
100% jedino sto ti ostaje je napon od 5v na jednoj zici kaj ide na mobo (napajanje za ram) i na zici za koja kad se spoji s masom pali napajanje (zelena, nisam ziher za voltazu)
|
Nije da se diže u sekundi, al 4-5 da.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:24. |