|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Counter Strike : SOURCE problem
iman CS source i igran ga vec misec dana i danas da cu ic igrat na net kliknen na find servers a ono mo kaze :"Could not contact master game server to retrive servers list".Ima li ko da mi pomogene PLZ ,kriza mi je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Mozda ima veze sa nestankom struje/olujom u USA (prije nekoliko dana je nestala struja u cijelom gradu di Valve ima servere) - neznam koji. Moguce da se jos nisu oporavili, ali je i moguce da je to trenutno. Pokusaj za koji sat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
i dalje mi ne moze spojit,sad me zanima kolika je to oluja bila, jeli to neka oluja koja je potopila pola amerike ili su samo 3-4 tornada pogodili taj centar di je valve ,ako je nesto od toga razumit cu ,ako nije ima li neko neki savjet jer vec lagano šizin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogledaj kakvo je stanje na njihovim forumima - tamo ces dobit pouzdanije informacije. Ja CSS nisam igra vec odavno.
![]() |
#5 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
ja sam stalno spojen na CSS i nema nikakvih problema, bit će da je kod tebe problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Zanima me da li se mogu spojiti na servera ako sam dodao nove modove? Ubacio sam mod za oruzja (zvukovi i neka podesenja), nove texture za blood, i jos neke sitnice za koje mislim da ne utjecu na bilo sto....
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
zavisi od servera , dosta servera forsira cmd sv_pure 1 sta oce rec da ako ti fajlovi nisu u originalnom stanju neces se moc spojit ( server is enforcing consistency....bla bla ) sta je pozitivna stvar jer je prilicno lako modificirat "damage" i ostale parametre oruzja ( counter strike je igra u kojoj vjerovatno ima najvise citera ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
A primjetio sam, nazalost.... Uglavnom sam mislio skratiti vrijeme dok nabavim CoD6, cisto da se zabavim necim. A BTW kako se ubaci ovaj Zombie MOD ? Skinuo sam ga i sad pise da treba nesto editirati po direktorijima a to mi se sada maximalno neda,....ima li neki ZM da se samo skine i ubaci u igru?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo da ne otvaram novu temu, imam problem.. Da naglasim igra mi nije original i igram je vec zadnjih god. dana kad stignem bez problema.. ne raspitujem se mnogo o nekim sitnicama kako,sta, vec sam samo do sad igrao par servera koji su mi bili najdrazi i to je to.. dok u zadnje vrijeme mi nije pocelo pokazivati da server ne pase na moju verziju cs-a.. provijerio na torrentu, nema nove verzije.. sto treba napravit???? Neki update ili patch? Pomozite please.. hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
kolega, prije svega o piratliji je zabranjeno pricat i toplo ti preporucam izdvoji 15-ak eura ili slicno i uzivaj kolko oces. btw. nece da ti radi igra jer se dogodio jedan veliki update i dosta toga se izmjenjalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Ovako, kupio bi steam, gledao sam na netu da dođe 15eura.. Mi moze netko ko je kupio objasnit kako to ide? Da li ide preko paypala kupnja? Moram napravit steam account i sta onda? Jel to dobijem serial neki pa skinem igru sa njihove stranice ili kako to ide?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Mozes preko paypala ili bilo koje kartice platiti. Skines Steam, napravis account i onda direktno u steamu kupujes igre. Jednostavno i brzo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
E.. thanx.. Bas kupujem al me nes zeza.. Cim sam vidio da je 50% popusta sam odmah krenuo kupit.. Ej jos jedno pitanje.. Sad kad bi htio bratu kupit, jel moram kupit jos jedan ili je mozda moguce igrat preko jednog accounta?? Jel bolje kupit 2 ili moze ovako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
woot!!!
|
Citiraj:
Mislim da ne mozes odabrati, ali ako ti fali mjesta instaliraj steam na drugu particiju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
woot!!!
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Trebaju ti dva accounta, ne mozes imati 2 iste igre na jednom accountu ili ako si mislio da dvojica igraju istovremeno preko jednog accounta to ti isto nije moguce. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Ma dobro 50 kn je sad ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
I jos nesto sto me muci.. jako sam se naviknuo kod mijenjanja oruzja da mi automacki prebaci oruzje kad mijenjam, a ovako me ful zbunjuje.. pa ako se mogu ugasit te slicice s oruzjem kad mijenjam, da mi automatski mijenja kod scrollanja?? To mi je islo na zivce kod countera 1.6.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
woot!!!
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
woot!!!
|
@DanielBolf Nema problema, ako sta jos trebas pitaj ![]() Da to sto xGAME veli je istina, znam da je prosle godine u ovo isto vrijeme u kratkom razmaku bio dva puta na popustu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|