|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
x600 samo sa pasivnim hlađenjem?
Da li je moguće koristiti x600 pro samo sa pasivnim hladnjakom od radeona 9550? Ako ne da li netko zna: gdje se može nabaviti najjeftinija zamjena za x600 cooler (računajući da taj atijev nema standardni konektor za napajanje(manji je))? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam ti X600PRO držao pasivno sa VF700Cu i to je bilo onako nategnuto. Grafa se u igrama grijala (točnije, cooler se grijao) jako, kipila je. A sada, kakav je taj pasivnjak od 9550, neznam. Eventualno ako je ta 9550 pasivna po defoltu pa ima veliki cooler... Moja preporuka, VF700 i nemaš brige, na 5V zalmana i to mu je previše...
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
pasivno ta grafa ide jedino ako jos skines klok poprilicno i ne koristis u 3d-u . i to sa pasivnjakom od 9250 sam imao i bilo je super . iako , dugorocno nije za preporuciti . slazem se za zalmana , kosta te 150kn ali dugorocno si siguran |
|
|
|
|
|
#4 |
|
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
tak i ja mislim,najbolja solucija ti je zalman,na trznici se prodaju za 100 kn otprilike...a snjim ces rijesiti problem oko zagrijavanja grafe.
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Pa šta ne možeš iz tog konektora izvuć žice i ugurati od novoga ventilatora? Ili precvikati na jedno 4cm od konektora pa spojiti žice od novoga ventilatora na stare žice? Izolirkom omototat i zdravo? Jedino ako imaš garanciju, no onda bi mogao komotno tražiti reklamaciju...
|
|
|
#8 |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
reklamaciju ako trazis za buku , vrlo tesko ju je dobiti . probao nedavno i ne ide . |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
(dok nisam ponovno pročitao).Reklamacija se jedino može dobiti ako je ventilator otišao ili grebe po nečemu il takvo što. Ako je cooler jednostavno glasan, onda nema pomoći osim ili zamjene žica ili rezanje.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|