|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Epox 8rda3+ overload memom?
pozdrav imam gore navedenu epoxicu i zanima me nesto u vezi memorije i oc-anja kad bi recimo,popunio sva 3 slota sa kingmax harcore 512mb ddr500 plocicama,za koje znam da svaka ide vise nego sto maticna moze (250fsb),koliko bi to utjecalo na perfomanse...to jest,koliko bi se to odrazilo na max clock ? trenutno imam jednu plocicu i mogu bez beda potegnut 250...jel iko probao oc-ati sa popunjenim dimm-ovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja sam prije imao tu plocu al nisam imo ram koji tolko ide ugl radilo mi je sve normalno dok sam imo tri plocice od 512MB unutra (cak je bio i dual channel ![]() i nis neces dobit ak stavis ram koji ide prek 250 na 250, eventualno mozes smanjit latencije zapravo, mislim da postoje moddani biosi za tu plocu koji ti onda dopustaju da stavis fsb i preko 250, al nisam nikad koristio te biose jer, kao sto vidis, nije bilo potrebe e sad sam skonto, pa to je moja ploca ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a kolko si napisao a nisi nista rekao ![]() imam tu plocu vec jako dugo i poznam je ko svoj prazni đep probao sam sve na njoj osim gore onog sto sam naveo.imao sam 3 plocice razlicitih ramova unutra i radilo je sve bez beda.no nisam oc jos probao sa popunjenim dimm-ovima pa me zanima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
radi normalno, kolko ide najslabija plocica tolko ide, bar je meni tak islo do 210MHz, to je bio max najslabije plocice Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
to bas i nije neko opterecenje za plocu koja moze potegnut do 250.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
a ***************iga ![]() jel vec imas te kekse? ak mislis kupovat kupi sam jedan mislim bi to bilo nekako najoptimalnije |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
imam jedan i uzeo bi ona dva sa trznice,rezervirano vec ![]() a znas kako je kad neko ide prodat 2 keksa a ti bi jedan : hitthewa lakse mi je uzet oba pa sam prodat jednog ako ne bude islo dobro. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|