|
![]() |
#2 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ne sumnjam da ces naci i lakse dobavljive Logi kandidate, ali primi na znanje da postoje i druge. OT: Eh da, izbacio je i svoj sexy i-odgovor : Cherry Strait ........ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Visage jel cherry salje u RH? ili gdje ih ima za kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
8-bit Gen.
|
ccc stari forumski vuk i nece pretraziti ![]() Tipro ![]() Preko DE ducana su znatno spustili cijene za online nabavu. Tako da se mozda i vise tako isplati nabaviti. SLO ima puno bolju ponudu od nas, mada ce Tipro.hr reci suprotno. Zvati Tipro via telefonke, jer email za njih nema nikakvo znacenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Logitech Cordless MediaBoard Pro, Chicony WUR-0609 Pošto je komp treutno na regalu a ja tipkam sa trosjeda možda ovo nije loše rješenje (u ovoj varijanti miš mi ni ne treba) !? Edit: Zanimljivo koliko malo je Cherry prisutan na našem tržištu. Nekak mi se čini da je prije 10-15 godina skoro svaka druga tipkovnica bila je Chrerry. @visage
je čeri je dobra varijanta za razmislit/zbrojit se p.s. Malo čaćakam po netu i naletim na ovo--> Logitech Cordless MediaBoard Pro, Chicony WUR-0609 Pošto je komp treutno na regalu a ja tipkam sa trosjeda možda ovo nije loše rješenje (u ovoj varijanti miš mi ni ne treba) !? Edit: Zanimljivo koliko malo je Cherry prisutan na našem tržištu. Nekak mi se čini da je prije 10-15 godina skoro svaka druga tipkovnica bila je Chrerry. Zadnje izmijenjeno od: MIK. 15.02.2010. u 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Malo me brina pomodarski trend smanjivanja gabarita po cijenu zaglupljivanja funcionalnosti. Pa najbolje da cu zivotne navike numerike i standard postavljanja kursor tipki - revidirati zato sto se njima mili skratiti tastaturu za nekoliko centi ![]() Dobro za HTPC, ali kad vidim micanje numericke ili demodiranje gumbi samo zbog sexy rasporeda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
-->
Meni i treba za "HTPC", na kraju sam uzeo ovo, dojmovi zasada nikakvi pošto stvarčica još nije ni radila (na reklamaciji je, tj kroz par dana dobijem novu).
Citiraj:
![]() p.s. mogu reći da sam se zasitio logitech-ovog dizajna, cherry je pravo osvježenje -->nekaj ovako |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|