|
![]() |
#28741 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Jesi probao volan podešavati možda po visini i udaljenosti od prednjih instrumenta? Ja sam za vikend tek se sjetio malo ga spustiti jer mi je zaklanjao pogled na HUD. Malo sam ga i izvukao van čisto da se ne moram sa sjedalom toliko igrati jer ga žena svaki puta podesi po svojoj mjeri kad vozi. Sad kada razmišljam, elektroničko podešavanje sjedala i memoriziranje postavki ovisno o vozaču mi možda i najviše fali sa Revolution Top paketa opreme. Za razliku od radarskog tempomata i svjetla koja se zakreću s volanom, to bih vrlo često koristio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28742 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Radarski tempomat i svjetla koja se zakreću su najveća revolucija otkad je rezanog kruha. ![]() Svakome svoje, nekome Ferrari, nekome A6. I obojici koji ih imaju je dobro jer je njihov odabir. Kaj se prepucavate? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28743 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() Svjetla koja se zakreću su možda korisnija, ali iskreno - ova LED svjetla od mazde toliko osvjetljavaju i bočnu stranu auta sa svrhom da te upozore na pješake u mraku da se pitam čemu i zakretanje kad ionako imaš osvjetljenje izvan normalnog snopa. Već sam ranije komentirao da mi se sa tim svjetlima čini kako da imam reflektore na autu i kao da sam bio prije slijep kod vožnje po noći. Prije mislim da je kvaka u onom automatskom gašenju snopa kad ti vozilo dolazi iz suprotnog smjera. Kolega s posla to ima u svojoj Insigniji i svejedno mu ekipa blica kad se mimoilaze iz drugog smjera. Kako nisam jedini korisnik auta, već je tu još dvoje ljudi iz obitelji - s dosta razlike u visini i konstituciji, električno podešavanje sjedala sa pamćenjem postavki mi zato najviše fali. Čisto zato jer bih to koristio na dnevnoj bazi. Umjesto najjačeg paketa opreme, pao je jači motor za otprilike istu lovu. S obzirom kako se svaki put kad sjednem za volan cerim ko malo dijete, vrijedilo je. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28744 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ja za razliku od tebe nisam konfliktan, ne pišem posovke/cenzurirano i najvažnije od toga bez tri točkice ![]() Tko to mene upozorio u drugim temama? Opet piješ rakiju u stilu Miroslave Škore i pobrkao s nekime? Mislim da si ljubomoran. ![]() Ako smatraš da si neku prekuhao, recimo kada si razradio nove pločice dovoljno je ispustiti malo tekućine iz kliješta i naliti malo nove gore u posudu. To je dobro za napraviti jer vruća tekućina lakše navlači vlagu na sebe, a ne moram promijeniti kompletnu tekućinu. Citiraj:
![]()
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28745 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Na novoj šestici sam probao tu elektriku i to je super stvar. Ima i te gumbe za memoriranje. @Dottore - "Mir, mir, mir, nitko nije kriv. Ava ava ava nitko nije krava" ![]() btw kad smo kod egzotike...stari je 80ih kupio 323cu i bila je prava egzotika kod mene u kvartu.. Tad su vladali zastavini/fiatovi modeli (i pokoji fordić) a švapske aute je imao ko je radio vani ili bio neki čika direktor....tu mazdu je dvaput platio jel su davanja bila brutalna...Ne moram ti reći da je živa dan danas ali već dugo nije u našem vlasništvu...Đubre izdržljivo. Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 02.05.2017. u 00:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28746 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28747 | |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
Price (način financiranja)/performance/"oprema koja mi realno treba" ratio najbolji je imala Fiesta. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28749 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28750 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Skroz nova vrata i izolacija, 7600kn po Dialogysu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28753 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Polovni auto do 25 k eura iz njemačke je po meni neki najbolji bang for buck. Do 5 godina starosti do ili oko 150 000 k km. Ti auti idu preko 300k bez beda. A za te pare, oko 200 k kn imaš na izbor brate i luksuza i da ide i da je lijep. Evo recimo primjer: https://www.autoscout24.hr/Details.a...000000&asrc=st ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28755 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() Usporedbe radi - kolega s posla uveo BMW 3-cu iz njemačke. Njegov 5 godina star i procjenjen +50% onoga što su mene tražili za puni kasko na novu Mazdu3. EDIT: Ako imaš 60k € za auto, onda je za pretpostaviti da imaš i za održavanje istog, za fondove i sve ostalo navedeno. To jedino ako misliš spavati u autu onda ideš ispucati svih 60k samo za auto = tipičan mentalitet ovih prostora. Može i novi Aston. ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.05.2017. u 12:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28756 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Momci, kratko pitanje, kako stvari stoje sa uvozom automobila iz Slovenije? Naime, kupio bih auto od sestre koja živi u Sloveniji, može li se kako zaobići plaćanje uvoza pošto automobil nije novi nit je iz autokuće nego, ajmo reći, iz obitelji? samo što se nalazi u Sloveniji gdje je kupljen i registriran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28757 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28758 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ti Bemveji i Audiji su postali stvarno pravo narodno auto, dopeljano ih ko dreka izvana, poluizrabljene krame 300 000+km, (ma ne, nemre 5 godina star dizlo imati više od 100-150 000km) Ko voli nek izvoli Sjedim jučer u svojem ekološkoekonomsko osvještenom automobilu (nemam za točiti po 8.63kn/l tj. 9.45kn/l kuna pa točim po 3.98kn/l), prosječnohrvaCke starosti, gledam rvata katolika u svojim 30tima, ćelave glave, valjda otpala kosa od zarade noFci za auto, s novim CLA, parking poluprazan, dva puta se naprakirava sa izlaženjem iz auta van, svaki puta 2 kruga oko auta. Kad se konačno rodijak uparkirO, odlazi od auta, hoda unazad, ne skida pogleda sa auta. Sjetih se da je doplata za stražnje parking senzore bila valjda 30 000kn, pa su navedene radnje jasnije hahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#28760 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Fakat ne kužim kaj si htio reći postom. Kaj, dakle ak ide kupovat mecu, mora odmah istovarit novaca i pokupovat svu moguću dodatnu opremu da bi tebi bilo srce na mjestu i da se ne sprdaš s drugim ljudima na forumu. Možda je loš vozač, možda je auto fakat novi i nije se navikao još na njega, možda fakat nema parking senzore. I kaj onda? Što te to toliko grize? No nebitno, frend u kupovini, možda će ovo uvest. https://www.autoscout24.hr/Details.a...000&asrc=st|fs
![]() |
#28761 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28762 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ne podnosim plin jer smrdi. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28764 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28765 |
Guest
|
zato ovi iza tebe osjete... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#28766 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Malo sarkazma ne škodi. Da, dizli mirišiju, posebno od ovih boyracera koji su počepili EGR-e, skinuli i ugasili DPF-e i skinuli katalizatore. Dobro podešen plin na autu s katalizatorom nema mirisa iza njega, ak tko želi probati, može moga ponjušiti, mislim na auspuh Fanatik, zvučiš ko da te Merc plaća da ih braniš, meni je to bilo smiješno, čemu kupuje takav auto, oštetit će si ga negdje od nesigurnosti. Novi Švabo u 2014.oj od 50+ 000 ojra da nema u seriji najobičnije stražnje parking senzore, i pazi niti svjetlo u preticu suvozača, cd player koji ne podržava mp3, sorry, to je smiješno Ne znam, sudari su mi fah, većinom švabi i francuzi, već dugo ne vidjeh Fijata. Ne pratiš, ostao si u 90tima, onda se uvozili Fijata ko danas švaba, u zadnje vrijeme najviše uvezenih po statistici BMW-a e90, Golfova šestica i Renola Meganea 3 Lažem ja, laže selo cccc.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28767 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ak je stef u supi ugradjivao plin da. Starci imali 2 auta na plin, morao sam doc skroz do auspuha da osjetim miris, naravno nitko drugi ne bi. Dok s druge strane dizeli najnoviji i dalje smrde, bar meni. Za benzin nemrem nis rec jer mi to mirisi ![]() Iako osjetio sam vise puta smrad plina kad sam se vozio ali ni priblizno starijim dizelima.
![]() |
#28769 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Ove autokuće koje prodaju rabljene imaju većinom njemačke aute. To znam jel sam ih pohodio nedavno. Većinom uvoz Italija, Njemačka, Belgija...Nađe se i pokoji korejanac, japanac, tlaijan ili francuuz ali ovi prvi dominiraju. Pretpostavljam da se radi o potražnji prosječnog hrvatskog kupca.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28770 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Tako sam barem ja napravio ^^ |
|
![]() |
![]() |