|
![]() |
#211 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
Kaj znači ovaj texture filtering sa bilinear, trilinear i anistropic, koji je najbolji i koji vi imate uključen u demu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
aniso ti je najbolji, ali i ubija komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma zaboli mene za taj NFS. Nego...jedva cekam da dode ![]()
![]() |
#215 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Šteta, a nekad je to bila dobra igra, tj. serijal. Danas-oslobodi te bože...žalosno. Dva kruga su mi bila dosta... Sve se blješti, ali odsjaj nema veze s okolinom...glavno da svetli. Ne vidjeh nigdje da je Massimo - Sjaj u tami, uvršten na soundtrack. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
NFS: Carbon nije igran na mojem kompu, dok je NFS: HP2 igran prije par godina na mojem Celeronu i popratnoj artiljeriji. Carbon je frend skinul, a ja danas samo malo sprobal. Da bi ja trošil promet i hardver na tu igru...malo sutra. Odustal sam je od NFS već tam na Undergroundu. Sprobam malo svaki nastvak...tek-tolko da vidim kak su ga ukenjali. Rezolucija 1280x1024. Čini mi se da je AA i AF bil isključen...ne znam točno, tak da. Konfiguracija je bila:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovo je nest izmedju undergrounda i mw-a.. enivej, od undergrounda 1 mi svi nfs-ovi slice jedan na drugi ko da koriste isti engin sa nekim sitnim updejtovima.. samo ubace novi soundtrack,nove aute, nove mape i to je to.. ![]() btw, dal je kao u starog juicied-a? Potrosis hrpu love na moddanje i onda u prvom zavoju napravis totalku? I moras sve ponovno kupovati? S obzirom kak ja vozim, sa damage modelom nikad nebih zavrsio trku od 2 kruga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
jel zahtjevan carbon ili je ko mw? |
![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Guest
|
ma meni se cini da je sve isto...igram demo na 1280x1024 4aa/16af i sve max i nikad ne pada ispod 50fpsa...1950 je grafa |
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
|
onda super!! moci cu i ja onda na high(nadam se), mogo sam mw na high(bez antialiasinga) |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
/
|
Citiraj:
![]() btw. od kud si skidal? i jesi 100% siguran da je bilo 100% skinuto? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
/
|
ma i ja sam probal sve na najviše, sam kaj mi zbloka na 1sek. i tak svaku sek. : goood : - čak sam i prešel cijeli DEMO na takvom blokanju... ![]() ja sam probal slikat al kvaliteta slike je užasna...jer koristim ne bog zna koji program : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 29.10.2006. u 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Meni je nigdje veze. ![]() Sjaji se sve... auto ko da je polirani aluminij, ni naznake ikakve boje na autu dok se vozi, malo ih previse ufatilo "krom ludilo" ![]() Igra je dobra za odmorit se i pustit mozak na pasu jer uletis 300 u krivinu i ne dogodi se nista. Sa 250 se zaletis u auto i nastane tek par ogrebotina (koje se jedva vide od bljestavila ![]() Ili je mozda moja graficka "pokvarena" pa mi sve tako jako svijetli : roller : EDIT: Evo jos par slika ![]() ![]() ![]()
![]() |
#231 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
sve mi se cini da cu i u ovom nastavku isključiti glow... ovo je prestrašno... a i kolko vidim, igrate bez AA, ili je to tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Prije je bilo drukcije u korist 32 bitnih ali ne mora znacit da ce tako i ostat...vidjet cemo... Znas kako kazu: Ne kudi konja kojeg nisi jahao! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Mirko koje su ovo postavke? Imamo slične grafe pa zato pitam...AA i AF? |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#238 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#240 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Uzas Grafika je bolja u MW, cesta je nekak bezveze, auto kao da uopce ne lezi na njoj. Isprane texture, neobjasnjivo debilan krom efekt na autima, fizika za ku***. Jedino ak kaj izvuku na racun igranja u timovima i slicnim stvarima. Bijedno ![]() Jos se nadam da su zbog velicine downloada stavili najlosiju kvalitetu textura, fuj!! Lotus remake, ali tamo je bar bila zemska pored vozaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|