|
![]() |
#3512 |
kripl. ing.
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma sve to super, ali koji se kurac prave ludi u SZK, sve ne znaju do cega je, pa 10.000 puta probaj speedtest, pa resetiraj, pa ugasi ovo upali ono. Da ne velim da mi vec milijunti put sjebavaju WLAN postavke, port forwarding, DHCP leasove itd. Jebote, reci, apgrejdamo centrale, slazemo VDSL, zao nam je, bit ce bolje.
![]() |
#3513 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3515 |
Uptime 99.99%
|
Pa produzi opet ugovor ako si zadovoljan uslugom, pa ces imati popust na racunu. 8mbit midi te ispadne 126kn, to je po meni super cijena.
![]() |
#3516 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
korisnik sam oko 5 godina i dosta sam zadovoljan. osim sto smatram da daju bolje pogodnosti novim nego postojecim korisnicima, ali to je za ocekivati. nazvat cu ih sutra i vidjeti sto se da napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3518 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Vec je stara vijest al ajd.. nek se zna ![]() Prodaje se slovenski teleoperater Amis, cijena je oko 30 milijuna eura, otkriva slovenski poslovni dnevnik Finance. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3519 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Ima li informacija o dolasku Amisa u Donju Dubravu (Trnava)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() iskreno ful sam zadovoljan sa amisom bilo bi mi zao da ode pod tscum okrilje ili tak nes....
![]() |
#3523 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Evo prošlo je i pola desetog mjeseca i ništa se ne događa po pitanju optike. U osmom mjesecu napravili vertikalu koju nisu spojili na vanjsku optičku mrežu. Otada je prošlo dva mjeseca i posao koji je trebalo dovršiti i za koji im je trebalo realno pola dana stoji. Optiku smo trebali dobiti u toku devetog mjeseca, ali po svemu sudeći ovako može u nedogled. Jer ni nakon tri urgiranja kod Amisa ništa se nije pokrenulo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3524 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Imaš li nešto papirnato da usluga može biti uvedena u rujnu?
![]() |
![]() |
#3525 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3527 | |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
Ali su nam zato raskopali ispred ulaza u zgradu da bi optiku doveli do ckrkve. Naravno raskopano su samo malo popravili, a kuća je kasnije o svom trošku popravila nogostup i prilaz u zgradu. Od optike na kraju nije bilo ništa. Tako da to što netko najavi za godinu ili dvije kod nas nema značenja, jer prošlo je pet godina, ali Škegrina optika u našu zgradu ušla nije! A po svemu sudeći nikada neće ni ući, a razlog je što je njegova tvrtka u međuvremenu promijenila poslovnu politiku! Inače ima jedna analogija sa grijanjem! Ljudi se grijali na loživo ulje, pa onda prešli na plin, a na kraju završili na drvima! Slijedeća faza je bez grijanja i zamotani u duple kapute i dvije deke! Zadnje izmijenjeno od: sakomako. 16.10.2013. u 12:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3528 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nema pa ima Sport klubova
Amisova obavijest prije 5-6 sati: [OBAVIJEST] Poštovani korisnici, s tvrtkom Adria media, koja je nakladnik TV kanala Sportklub, nismo uspjeli postići ugovorne uvjete koji bi nam ubuduće omogućili distribuciju programa Sportklub. Potrudit ćemo se da Vam najkasnije u roku od 60 dana osiguramo odgovarajuću zamjenu za ukinute kanale. Zahvaljujemo na razumijevanju. Amisova obavijest 5-6- sati nakon ove gore: Dragi korisnici, obzirom na nastalu situaciju uspjeli smo ispregovarati s tvrtkom Adria Media emitiranje SportKlub TV kanala koji ce biti ponovno ukljuceni kroz 15 minuta te ce emitiranje TV kanala trajati sve dok se dok se vode pregovori o pravima za prikazivanje istih. Ma mislim ono ne! Halo Amise!! Prije 5 sati napišete da nema više Sport klubova i sada najedamput u subotu popodne uspijete ispregovarat daljnje emitiranje tih programa!! Ha, ha, ha! Nemrem vjerovat kakve su to sve firme dobile dozvole u RH da zahebavaju ljude i da im uzmaju lovu, i to brdo love, za usluge koje nisu niti približne onom što su ljudi potpisali u ugovorima. Pa vidite da nas uopće ne fermaju, mislim na korisnike! Imam Total paket i pod ugovorom sam, a moram i dalje plaćati cijelu cifru makar više nema SK2.SK3,ESPN. Pa uopće se ne osvrću i ne odgovaraju na primjedbe. Isti su ko i većina GSM operatera i internet providera. Ja sam od početka u Amisu od kad je u RH i sve je gori i gori. U 1. mj. iduće god mi istiće ugovor i odo ja od njih i uzimam samo net i telefon od bilo kog drugog samo ne od Amisa!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3529 |
Premium
|
tomo imas pravo da se ljutis i da im prigovaras, ocito u ovoj zemlji sve ide krivo pa tako i kod Amisa, a koji bi to provajder po tvojoj prosudbi bio bolji i posteniji od Amisa da bi se mogli na njega prebaciti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3530 |
Uptime 99.99%
|
Tomo kako bi ti reagirao da ti Amis sad s 3xx kn povisi na 400, zato sto je Adria Media u problemima i sad ucjenjuje sve providere s visim cijenama. Sto se tice Amisa, neozbiljno su reagirali to se moglo puno bolje rijesiti, ne mogu ukinuti jedini sportski paket, kad znaju da alternative nazalost nema. Arena jos uvijek je pod ekskluzivom, a bez sport kluba mogu nuditi samo eurosport.
![]() |
#3531 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Pozdrav, Razmisljam o prelasku sa Iskona na Amisovu optiku pa me zanima da li je netko vec korisnik navedene usluge pa da podijeli svoja iskustva? Prikljucak, koliko im je trebalo za dovest uslugu, kvaliteta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3532 | |
Banned
|
Citiraj:
Ne znam koji paket uzimaš ali 3u1 se svakako isplati! Meni su uveli za nekih 10-15 dana ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3533 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Na Amisu imam stari B paket 2u1 (ističe mi ugovorna obaveza uskoro) a oni i dalje šute na upite za VDSL2 pa mislim uzet 2u1 (20mbps) ili 3u1 (isto 20) kod H1 telekoma (3u1 je VDSL2 - 20/2mbps; osnovni kanali + 4 iz premium po izboru + 1000 minuta free na tel). Trenutno na amisu imam 8/0.768, bez tv-a i telefon 1500 minuta free). Na Amisu mi je išlo max 18mbps kad su "pustili pipu" u promo razdoblju...zeza me kaj sam 2.4 km od centrale ali nova je zgrada i cijela okolna infrastruktura pa je išlo do 18 (ako to ima veze)....Razmišljao sam da produžim na 2 godine i uzmem 300+300kn popust i 6mj "otvorenu pipu" pa onda nakon 6mj. preći na VDSL2 kad uvedu..ali po kojoj će cijeni biti pitanje je sad...i koji paketi... Što bi vi napravili? Čekali do sudnjeg dana VDSL na Amisu pa se prebacili (veza mi je stabilna) ili riskirali i otišli na H1 (dvojaka su iskustva korisnika s njima)? Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 04.11.2013. u 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3534 | ||
Premium
|
Ovaj upit sam mailom poslao 15.09. Citiraj:
Citiraj:
Sta sada da radim.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3535 |
Banned
|
Nazovi ga i pitaj ga šta se pravi mutav ... nema on kaj zabranjivat ... očito želi od amisa izmust promo pakete ili koji free priključak! Zadnje izmijenjeno od: Xenon. 04.11.2013. u 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3536 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Zatraži pravnu pomoć Amisove službe, imaju zakonsku osnovu to tražiti.
![]() |
#3538 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
gnujko ... ako tražiš novi popust i trenutna usluga ti je preskupa za održavanje onda prelaziš na H1. Ako si u mogućnosti sačekati onda s obzirom da ti je Amis dosad bio zadovoljavajuć (stabilna veza) onda ne moraš nužno produljiti ugovor sa njima već ti njihova usluga ostaje dok si ju spreman plaćati. Ukoliko h1 ili amis ponude nešto novo ili bolje sklopiš ugovor ponovno. Mislim da Amis ima običaj tretiranja starijih korisnika kojima istekne ugovor kao novih kad ponovno potpisuješ ugovor ili su beneficije slične.
![]() |
#3539 |
Premium
|
Nije on nego ona, gospodja cca 70 godina, tak da nije bas u materiji (optika spansko selo), mislim da je vise strah od busenja i kopanja po zgradi nego zicanja pogodnosti od Amisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3540 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Sad ne znam na koju to "otvorenu pipu" misliš kod Amisa, ali ja plaćam 3u1 maxi (s brzinom "koliko ide", a to je u mom slučaju ~14Mbits dok je TV isključen) 224kn/mjesečno + HBO paket. Osobno ne vidim smisao u onom popustu od 50% na 12 mjeseci. Usporedi si kanale na H1 TV i Amis TV pa odluči, s tim da kod Amisa nešto ne štima sa SportKlub kanalima, čini se da će ih zbog nečeg ukinut ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|