|
![]() |
#19621 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() ja se znojim na -20 dok hodam. Evo sad sam se malo voziko i previše mi bila jedna kratka majica i lagana jakna, a vani je 4°C tako da mi je to neko mjerilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19623 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@Nik, hvala na ponudi, ali ja sam zadnji put vrisnuo do tunela, tako da moram barem par puta istrenirati tijelo po nekim manjim usponima prije nego se usudim ponovo do vrha! Za lanac se čujemo, u svakom slučaju, hvala na ponudi!
![]() |
#19624 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19625 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
1. Blue_Fatal1ty 2. logitech 3. zgmmax 4. Nik 5. Onyx 6. JackZg 7. SileTzar 8. Crocus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19628 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#19629 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Prodajem balaclavu kupljenu preko ebay-a. U paketu su bile dvije i jedna mi je viška. Čini mi se da i par ljudi tu sa foruma ima istu takvu. Cijena je nabavna, znači 50kn. Crno siva, veličina je univerzalna. Kontakt na PM. http://www.pohrani.com/f/2g/BZ/4Hj0NZSk/p1020238.jpg http://www.pohrani.com/f/R/5q/1XI7bLJO/p1020241.jpg http://www.pohrani.com/f/2R/Of/1Ubb1kNA/p1020242.jpg
![]() |
![]() |
#19630 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19631 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19632 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
ja sada narucio onu lampu kaj ima Nik A sutra cemo svi bit blatnjavi ko veprovi ![]() EDIT: Ne znam dal ste vidli al po portalima pisu da ima misje groznice na Sljemenu Jel opce onda pametno ic gore? Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 24.02.2012. u 13:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19633 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
A da se ne bi nakon krava, svinja i ptica još i miševa trebo bojat. Jesmo muškarci ili smo pičkice (Destro ne treba odgovorit). Vani je prevruće, povlačim kaj sam reko za obleku za sutra, biće kolekcija proljeće/ljeto ![]()
![]() |
#19635 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mišja groznica je grda bolest ako te uhvati kako treba. Skrši ti bubrege. Ali, s obzirom da se pričalo da je većina te ekipe to pokupila na trci kad je bila, mislim da nema baš nekog prevelikog straha. A i vele da je podsljemenska ekipa najugroženija. Daniela izbjegavajte i bit će ok ![]() Peri ruke Sile nakon što si diraš miška i bit će sve ok ![]()
![]() |
#19636 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Samo se treba sjetiti da zatvoris usta na spustu i sve ce biti ok. Morati cu nauciti vristati u sebi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19637 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19638 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Kad se vratite s Sljemena provjerite da vam dojke nisu natečene i da nemate osip po vagini i biće sve ok.
![]() |
![]() |
#19639 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Super će biti vikend za vožnju. Ja idem u Istru malo, ali čitat ću dojmove. Nadam se da će se snijeg otopiti sljedeći tjedan, mogli bi koji dan i prek tjedna skočit gore. Strmopeć ako ništa drugo. P.S. Možda i do Slovenije skočim sljedeći mjesec (da najavim dovoljno rano), pa ako netko nešto treba, dogovorit ćemo se.
![]() |
![]() |
#19641 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Joj odreknem se kompa u korizmi i naravno da sam morao neš pogledat , a to je dal se ide na Sljeme ![]() Tak da count me in , nisam gledao niš zadnjih 10 str , sam znam da je 10 tunel , ja i Destro se vidimo u 9:05 kod sata standard? edit: Mene neće bit 40 dana nekih na forumu pošto je korizma a odrekao sam se kompa , pa se tipkamo poslije Uskrsa tek ![]()
![]() |
#19642 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Odrekni se trave, droge, sex-a, a ne kompa, jao jao ![]()
![]() |
#19644 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
A bome ima smisla da se odrekneš ovog foruma, sjećam se kako sam prve dvije godine živio ovdje praktički ![]() U zadnje vrijeme lurkam i samo postam tu na biciklima i previše mi je i to hehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19645 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Mislim budem nekad preko moba pogledao kaj se dešava , DB šugavi sam skroz izbacio , ide mi na tuki više. Jedino mi je žao kaj nemrem pogledat onaj video di krše Santa Cruza ![]()
![]() |
#19646 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja se odrekao pusenja ![]() jao, prokleta gripa, morat cu cekat drugi tjedan, da se malo propusem kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19648 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ak nedodem sutra u 10 nemojte me cekat..nisam siguran jesam spreman za blato..prosli put sam se prehladio jer su mi se smocile noge(spd) i nisam siguran jesam opet spreman na to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19649 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|