|
![]() |
#19593 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Gjde je na stazi 57 zaobilazak za gips/požgaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19594 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#19595 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Hehe sraletu treba sve duže i duže da se uzjebe, dobro si doguro ovaj put ![]() Mogli bi malo o kotačima sad ![]() Subota je između 12 i 15 stupnjeva, ajde da vidimo ko je za Sljeme, standardno vrijeme. Max i ja, Nik, Destro i Daniel su pod obavezno, oš i ti Srale? Bane je servisiro vilju konačno, čujem da i on ide ![]() Mali proljetni reunion da napravimo. Edit: Jao Deda, sol na ranu! Video ću tek doma vidjet, jebeš firmu koja blokira jutub, ubijam se od posla i ovak mi vrate ![]()
![]() |
#19597 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Dođem i ja.
![]() |
#19599 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Najlakše ti je ovako - prije najstrmijeg djela gdje je korijenje ono + šipke iz zemlje + ostalo. Nakon što izletiš na makadam gdje juriš, pa skreneš lijevo prema Gipsovoj stazi, nađeš se na onoj čistini i onda dolaziš opet u šumu. E upravo tu na početku šume imaš stazu desno. Ne ide kak inače ekipa sa DH bajkovima ide odma uz to najgore, nego ideš skroz desno, mali je uski singletrack (sad zatrpan lišćem). http://www.youtube.com/watch?v=eOieU...eature=related 5:21 (dečki su ušli odmah uz stazu, ti ideš skroz desno, doslovno je okomita staza na to sve). Ideš tako malo pored brijega pedaliraš i onda se sjuriš dolje, samo kad uhvatiš brzinu imaš skretanje lijevo (vidjet ćeš brijeg) i tom stazom onda imaš par skokova i dalje pratiš stazu i spojiš se na kraju Gipsove staze, na ono što vodi prema Lojsteku.
![]() |
#19601 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19604 |
Registered User
|
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/2...-oglas-4544300 To je od kolege iz Splita bajk? Zaboravio sam kak se zove. - Neo-ST, mislim da je to njegov bike u prodaji. Uff kako bi sjeo da imam još 13 i pol tisuća ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 23.02.2012. u 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19607 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Hm, da, ja poservisirao vilju, krenuo jučer na grmu i puko lanac pri prvom opterečenju jačem na pedale, tamo kod mostiće prema grmi. Suma sumarum, preistrošen lanac (već mi je drugi put puko) i pojedena kazeta, dok to ne sredim, mislim da me sljeme nebu vidjelo, a kile nejdu dolje ![]()
![]() |
#19609 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja na sljemenu nisam bil 4tjedna, tak da ocekujem da cu ic laganini gore ![]() Pa mozes samnom. EDIT: @Domy1 Sve kaj sam napisao sam krivo rekao ![]() Kocnica mi je stavljena na isti nacin kao i tvoja. Mozda ti naba ima lufta pa ti zato vibrira il imas lufta u bushinzima? Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 23.02.2012. u 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19610 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Ja - 101kg zive vage ![]() btw, bit ce blata i snijega koji se nece stici otopiti (20ak cm ziher, ocekujem blato i bljuzgu), mozda danielzg jurne uzbrdo na HT-u, a vjerojatno ni on. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19612 |
Premium
|
Sta kazete na ovako neko rijesenje problema sa uskin i tvrdin sicen? http://www.ebay.com/itm/Men-Mountain...item8264429de3 Sic: http://s13.postimage.org/zc4q2r8lz/IMAG0549.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#19613 |
Registered User
|
Ako ti je sic preuzak, preuzak ti je. Zašto dat 25 dolara za neš s e-baya kad u bilo kojem bike shopu kupiš normalne bicke, probaš da li ti paše veličina i da te spužva ne smeta, možeš ih nosit ispod bilo kojih hlača, ne moraš uvijek bit u istim hlačama. Nije vrime od nedije za u brdo poći, jer od silne jebene kiše ti se tijelo smoči ![]()
![]() |
#19614 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19615 |
Premium
|
@Sile: kad stavin jaketu pod guzicu bude mi ok pa pretpostavljan da bi gel bia skroz ok (bolji od spuzve) i jos kad bi nasa tako neke gace (podgace) sa stitnikon kraljevskih dragulja nitko sritniji od mene ![]() jel ima netko kakva iskustva ili saznanja za tako nesto po razumnoj cijeni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19616 |
Registered User
|
Moraš probat, jer previše tog gela je isto kontraproduktivno. A imaš valjda u Splitu neki Intersport ili Hervis ili neko govno, oni ti imaju Nakamura stvari s točno takvim gel ulošcima. I čak i te s odvojivim gelom sam vidio. A u bilo kojem bike shopu imaju bicke, od 100kn naviše.
![]() |
#19617 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19618 |
Registered User
|
Ja znam kojim putem ja idem do dolje, za druge me libo taki, idem kroz minimum 2 potočića ![]() Mrak pada u 6, meni se ne žuri, idem po Sljemenu i osluškujem žuborenje i onda samo gas ![]()
![]() |
#19620 |
Registered User
|
1. Blue_Fatal1ty 2. logitech 3. zgmmax 4. Nik 5. Onyx 6. JackZg 7. SileTzar Ne moraš se pretoplo oblačit za uspon jer će bit oko 10ak stupnjeva. Gore će bit cca 5 ali u Lugarnicu sjednemo, posušimo se, ponesi u ruksaku rezervnu majicu kratkih i dugih rukava i neki windstopper šuškavac ak imaš i GG. - Evo ja sam recimo zimogrozan, furam na usponu duple čarape, duge gaće i prk toga hlače, baselayer majicu i prek toga sofsthell jaknu, na glavi fantomka, na rukama tople rukavice. Na spustu tanje rukavice, kratka majica + duga majica + tanje rukavice za kontrolu i to je sve. Već je spakiran ruksak ![]() Kaj god da radiš ne slušaj Nika jer on je polarni medvjed i gore ide samo u jednoj majici.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 23.02.2012. u 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|