|
![]() |
#9001 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
A valjda sam zaslužio ![]() Idemo sutra opet da to muški preletim. Ovaj prvi skok treba sletit u rupu, pa izletit vertikalno iz nje ![]() @zgmmax, istina, na snimci izgleda pitomije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9002 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
javite kad idete, ako ne bude ništa od sljemena da se vama prikrpim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9003 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kaj bi vi sad izvjestaj. Za pocetak, gore je bilo more studenata, ali ono doslovce, idu coporativno, sviraju gitru, pjevaju, a mi ih pokusavamo obici ![]() Vuci se zurilo jer je imao dogovor pa se nakon nekog vremena odvojio od nas i nastavio cestom, i tu mu se gubi svaki trag. Ostatak tima je uz kratke odmore za cca 70min dosao do Lugarnice. Spust: 57ica vulgaris-55-serpentine Elvis je na pol spusta posteno opizdio, tako da smo napravili poduzu pauzu prije nego sto smo nastavili dalje. Javio mi se sms-om prije cca 2h iz hitne - ziv i zdrav, nista slomljeno, hematomcina malo zesca...ma sve ce to zena zalijeciti ![]() Nas trojica pravac Dotrscina i Maksimir, elvis naravno, pravac doma. Na Dotrscini sam pak ja zalegao, tak mi i treba kad hocu vidjeti na kaj lici onaj strmi kanal - zatrpan je liscem, nitko se tu ne vozi. Ispod gomile lisca sam pogodio rupcagu...i zaboravi reci HOP! ![]() Srale pak sve vozi bez kacige, valjda ceka da mu bukva stane na put pa da provjeri tko je tvrdji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9004 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Fala deckima koji su me otpratili do asfalta i niku koji mi je ponudio prevoz kojeg sam ja junacki odbio. Edit: pozdrav i murini koji je bil jako zabrinut... (valjda bu sve dobro)
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor Zadnje izmijenjeno od: elvis again. 26.03.2011. u 20:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9006 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
ma ima par razloga: kupio sam dugacku sic stangu koja nije htjela dovoljno uc u ramu. Tako da nisam pravilno mogao vozit ovak zahtjevan spust, mozda malo prenapumpane gume te zadnje i najbitnije prokleti jarak od tratora visok 20cm iz kojeg se nisam uspio izvadit. Najbitnije da biciklu nije nis bilo je... par kosti. Inace cura mi je permanentno zabranila sljeme (to bumo jos vidli).
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#9007 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kanal je izbacio i mene i njega. Ja sam se uspio iščupati, a on je, vjerojatno i smeten mojim lelujanjem, pao i odletio u stablo uz stazu. Dakle krivi su šumari ![]() Da, jarak, ne kanal ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 26.03.2011. u 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9009 |
Moderator
|
Sad mi je brat rekao kaj se dogodilo na Sljemenu. Nadam se Elvise da je sve u redu sa tobom ![]() Da, mene su iznervirali studoši kojih je bilo gore more. A morao sam žuriti da stignem na promociju od frendice, tj. slavlje. Uglavnom, nakon Adolfovca prije nego što se prelazi cesta sam se skinuo sa staze (tamo zavoj sto metara od ceste) i pojurio dalje po cesti. Već sam po Lojsteku jurio poprilično, a gore do vrha sam došao ravno u 11 i 30 što je jebačko vrijeme ![]() Uglavnom od vrha do klupica na Lojsteku mi je trebalo 8 minuta, ako se ne varam ![]() Sve u svemu, dobra vožnja, a Sljeme i grad (trg, Ilica) je bilo krcato ljudima.
![]() |
#9010 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
U hebemu, evo prva ozbiljnija žrtva ove sezone! @ elvis; nema odustajanja, samo ponovnim suočavanjem sa istom situacijom ćeš to sve riješiti! ![]() ![]() A kaj se staza tiće, ja sam skužio da mi se više sviđaju duže i ne pretjerano strme staze kao što jerecimo 20ka na doljnjem djelu! Htio bih probati naći stazu koja ide od Tomislavca do zelene magistrale, mislim da bi mogla biti zabavna a i dugačka! Pozz do skorog susreta!
![]() |
#9011 |
sto da napisem ?!
|
hmmmm... vani je ok ![]() ![]() ima li ekipa planova za neku vožnjicu ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9013 |
sto da napisem ?!
|
mene zanima onaj dirt ![]() tako da.... reci vrijeme/ mjesto i ja dolazim ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9015 |
sto da napisem ?!
|
u 14:00 sam na ulazu u park maksimir. onaj glavni- na maksimirskoj ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9021 |
sto da napisem ?!
|
ježi ga.... ja sam u 13:08 vec bio na crnomercu. pa, nakon sto mi je murina rekao da ne ide itd. sam mislio da nece nitko doci ![]() ali sam otišao na grmu malo. da nisam bezveze isao do crnomerca ![]() ![]() skoro sam klinca pokupio koji se igrao na stazi. nakon benta mi je izronio na stazu i umalo sam ga pokupio ![]() inace, sve ok... ![]() ![]() jedino me koljena booollleeeeee jaaaoooo ! misici oko njih su koma ! ne mogu ni minutu izdrzati, bol me presjece i gotov sam. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9022 |
Premium
|
Evo i mene sa maksimira, ruta od 30km ravno! Bilo je lijepo vrijeme! Kratko smo bili na maksimiru jer je Dario trebao po dijelove na autobusni! Sve u svemu nije onakav dan kakvog su nam prognozeri najavljivali!
![]() |
#9025 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Cim se maknete sa ovih mekanih prostranstava unutrasnjosti, i prebacite na obalu, samo kamenja i ima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9026 |
sto da napisem ?!
|
koje kameeenjjeeee ![]() ![]() ![]() ![]() sa ht-om bi ti glava otpala ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9028 |
Premium
|
![]() |
#9029 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() sutra se sprema kod mene jedan veliku updejt ![]() kada sve zavrsi saljem slike |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9030 |
sto da napisem ?!
|
ful fejs ![]() ![]() i ona se ošteti ! ![]() ![]() max. čestitam na fuliju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|