|
![]() |
#8971 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ti se baš mene bojiš? 3 puta u tjednu bio na sljeme i odabereš dan kada ne mogu. Rajt. ![]() Vidjet ćemo se mi već... ![]() dugi: da ne pedaliraš sa niskim sicom? Mene mišići oko koljena ubijaju ako pedaliram jače sa spuštenim sicom, skužio sam da je to dobar trening po ravnom ![]()
![]() |
#8972 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Mislim da to vise ima veze s tim da nisam vozio bike par godina, a sada se ganjam svaki dan po 20-30 kilometara ![]() Inace, ak nije tajna, tko je najsporiji od vas? ![]() Da se znam orijentirati kod prvog pedaliranja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8973 |
Avocado
|
Moglo bi se reći da sam ja najsporiji, imam najteži bajk i sam po sebi sam podosta težak ![]() Danas smo 1:30h na leusteku proveli uz odlično raspoređen tempo. Ja sam cijelo vrijeme pedalirao a žac je doslovce gurao leustek i bili smo taman tu negdje, sa par odmora za okrijepu ![]() Ako se najedeš ne možeš ne doći do vrha (blažene dvostruke negacije ![]() Uostalom, rijetko kad netko izgubi živce i odleti gore bez čekanja ![]() Moj sljedeći izlet gore će najvjerojatnije biti u srijedu, možda čak u utorak oko 12-13h, pa eto jedna dugoročna najava odmah ![]()
![]() |
#8974 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, ocekujte uskoro prinovu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8975 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja marširam ![]() tempo.... osrednje pedaliranje ![]() sa guranjem bajka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8976 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ako se pripremaš za breg, đabe ti je ovo pedaliranje po ravnom...ak se već želiš pripremiti, pedaliraj negdje po usponima...
![]() |
#8978 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: srale7. 26.03.2011. u 06:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8979 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8982 |
Premium
|
Uspon standardan, Leustek, spust 57ma koja mi je malo dopiiiiidila ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8983 |
Avocado
|
Jako dugo nisam bio na pilani ![]() Uz onih par staza sa varijacijama dosad mi nije ništa dojadilo, ali ću uvijek radije u nepoznato ako imam vremena hehe. Sraleta niste ni vidjeli kako se brzo spustio, jelda? ![]() ![]()
![]() |
#8984 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
eto ja u planu danas nisam mislio pedalirat i onda nakupim 32km ![]() Otiso se nac sa deckom da vidi ramu na kneziji pa otiso do jaruna, napravio krug pa ponovo prek knezije, savske, frankopanske otiso gore na tuskanac pa po njemu do zelengaja, pa na pantovcak. Od tamo se spustio u sestine i onda po mlinovima i medvescaku doso doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8985 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Ljudi trbebam neki bajk za mladog dečka, 175cm visok, 85kg za gradsku vožnjicu, eventualno malo dirt (šoder i zemlja) do nekih 2000kn. Kaj uzet za te novce, jer netreba sad to biti neki PRO. Gledal sam ima u Hervisu Scott Aspect 60 za 2 soma, jel to kaj valja?? ovo: http://www.scott-sports.com/us_en/pr...0/55716/217995 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8986 |
Avocado
|
Što znači dirt za tebe? Dirt je inače skakanje bajkom i izvođenje trikova, ali ako ti misliš offroad, to je drugi par rukava ![]() Novi za 2000kn se čini u redu, imaš još par prijedloga na prethodnim stranicama pa vidi što se nudi. ![]()
![]() |
#8987 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Ma za dirt mislim na teren (šoder,pijesak, zemlja). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8988 |
Premium
|
Kako ne, evo ga radi trikove http://www.pohrani.com/f/1Q/R3/3lBy4TmX/1/dsc02253.jpg Sorry Srale, predobra mi je slija ![]() zgmmax pošalji mi video ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8989 |
Avocado
|
Ne prepoznajem ovaj dio staze, može hint? ![]() Srale je baš super ispao ![]() EDIT: ajd srale, ne misilm niš loše da ne bi mislio, nismo se upoznali još, sam te malo bockam. Neću više ![]()
![]() |
#8990 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozdrav! Nakon nekog vremena ponovno se vracam u biciklisticke vode ![]() Nabavio sam si novog ljubimca http://www.jamisbikes.com/usa/thebik..._durango3.html i krecem u nove pobjede! Zadnje izmijenjeno od: K-pax. 26.03.2011. u 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8992 |
Avocado
|
![]() |
#8994 |
sto da napisem ?!
|
ima kandidata za sutra možda ??? meni se spušta ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8996 |
sto da napisem ?!
|
Povremeno malo kiše, a najizglednija je ujutro i prijepodne. po jutru se dan poznaje ![]() ![]() ![]() medvedgrad ?! ![]() ![]() ![]() mwahahahhaaaa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8997 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9000 |