|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Neznam što je s diskom, kad ga spojim počne čitat i onako se cuje "tik, tik tik" (moja onomatopeja ![]() Nemam ideje što bi bilo osim da je u banani igla ili sam "disk" Na moju žalost disk je kupljen u usranom Ve-milu ![]() ![]() Zna li tko možda tko je ovlašten servis za Western Digital jer je disk jos pod garancijom! pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Je li se isto dogada i na front i na rear panelu? Probao si i na nekom drugom kompu? Jer obicno se to zna desavati kad mu fali struje (obicno na front panelima na kucistima)! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma ja na kućištu ne koristim uopće ona sranja naprijed. stražnji su mi provedeni u stolu tako da koristim samo stražnje... ali nikad nije javljao probleme... a radio je na masu kompova i dvd-a bez greške do sad! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja sam imao takav problem s jednim WD Passportom sa Scorpio 120Gb 2.5'' diskom unutra, izvadio sam disk van i već ga otpisao, nakon nekoliko mjeseci ležanja u ladici uzeo sam disk i ubacio ga na blef u drugo eksterno kućište i - disk proradio! Nije ti sad ni šteta izvaditi disk iz kućišta i to probati kad imaš u najmanju ruku upitnu garanciju u Vemilu ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
|
a
Citiraj:
ma garanciju ne daje ve-mil već distributer tako da trebam samo saznat tko je distributer i saljem na garanciju...ako naravno sam to ne riješim nekako Zadnje izmijenjeno od: bela008. 04.11.2009. u 23:25. Razlog: a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda ti je problem do toga, skrati kabel, imaš prevelik otpor na njemu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam uredno slao WD Passporte/My Bookove slao u MSANa. Koja je naljepnica na kutiji? I probaj ga prije spojit direktno nazad, meni moj 2.5" ne radi na te produžne i sl. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|