|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Ok, kupio sam danas 10 komada Coolermasterovih hladnjaka za memorijske čipove/mosfete i stavit ću ih na MOSFETe sa lijeve strane proca (komada 6) i jedan na MOSFET ispod memorijskih utora. Ima još neko mjesto gdje bi mogao staviti ta tri preostala ili netko ima neku bolju ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kak zgledaju ti CM pasivci? Onak niski ?Odi na Xtremesystems.org i nači češ upute
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Hehe, Isuse, baš smo danas Mental i ja raspravljali kako bi trebao staviti Grunfa za avatara. Čitaš mi misli ![]() Bio sam na xtremesystems.org, ali nigdje ne vidim odgovor na to pitanje. Pomoć? BTW, pazivi ko pasivci, idu na tinyBGA memoriju ili mosfete, 2 grama, 5 finova, visoki 11 mm, plavi (da idu uz Zalmana D i plavi CS HS na SB-u). @ vudu2 : imaju termalnu naljepnicu, a osim toga toliko su mali da mi se ne da zezat sa pastom i moment ljepilom. Možda ako ih budem skidao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Tnx, Mental! ![]() Promjenili su raspored, a VTT će biti malo zeznuto staviti (ako je taj koji mislim) jer je odmah ispod hvataljke drugog DIMM utora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Sky, jesi stavio pasivce? Ima li kakvih poboljsanja? Da ih ne kupujem bezveze ![]()
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ajd ako neko zna i za IS7-E, pogotovo, ako zna di je PWM jer u biosu mi kaže da je jako topal.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Jedino je SB pasivac pomogao, nema više povremenog krčanja zvuka na maksimalnom OCu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Uvijek Gabri zaboravim ćopit digitalca... Kad ga se napokon domognem, postati ću slike i modanja kućišta i matične. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|