![]() |
Gdje staviti hladnjake za MOSFETe na AN7?
Ok, kupio sam danas 10 komada Coolermasterovih hladnjaka za memorijske čipove/mosfete i stavit ću ih na MOSFETe sa lijeve strane proca (komada 6) i jedan na MOSFET ispod memorijskih utora. Ima još neko mjesto gdje bi mogao staviti ta tri preostala ili netko ima neku bolju ideju?
|
Kak zgledaju ti CM pasivci? Onak niski ?Odi na Xtremesystems.org i nači češ upute
|
Zakon avatar Isus!!
@Sky Kako ćeš ih zalijepiti? Dolaze li sa termalnom naljepnicom ili bez? Može li se zaljepiti sa as5? |
Hehe, Isuse, baš smo danas Mental i ja raspravljali kako bi trebao staviti Grunfa za avatara. Čitaš mi misli :D
Bio sam na xtremesystems.org, ali nigdje ne vidim odgovor na to pitanje. Pomoć? BTW, pazivi ko pasivci, idu na tinyBGA memoriju ili mosfete, 2 grama, 5 finova, visoki 11 mm, plavi (da idu uz Zalmana D i plavi CS HS na SB-u). @ vudu2 : imaju termalnu naljepnicu, a osim toga toliko su mali da mi se ne da zezat sa pastom i moment ljepilom. Možda ako ih budem skidao... |
1 privitaka
evo za nf7-s....velike su šanse da nisu promjenili raspored (nadam se da si ovaj kod dimm utora prvo provjerio...onaj koji je najtopliji je VTT)
|
Tnx, Mental! :beer:
Promjenili su raspored, a VTT će biti malo zeznuto staviti (ako je taj koji mislim) jer je odmah ispod hvataljke drugog DIMM utora. |
Sky, jesi stavio pasivce? Ima li kakvih poboljsanja? Da ih ne kupujem bezveze :D
|
Ajd ako neko zna i za IS7-E, pogotovo, ako zna di je PWM jer u biosu mi kaže da je jako topal....
|
Citiraj:
Jedino je SB pasivac pomogao, nema više povremenog krčanja zvuka na maksimalnom OCu |
Citiraj:
|
Uvijek Gabri zaboravim ćopit digitalca... Kad ga se napokon domognem, postati ću slike i modanja kućišta i matične.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:40. |