|
![]() |
#301 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Ali realno gledano ni netribaju joj vise kondezatora, bar ne sto se tice OC-a,ali i samog rada grafe. Grafa bi po meni trebala realno kostati 750-800kn toliko vrijedi,jedino se nadam da ce u skorijoj buducnosti izbaciti model bez dodatnog pci-x napajnja jer sama po sebi netzrosi nista struje dovoljno joj je 75w iz pci-x sa maticne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#302 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#303 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#305 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
sve kartice trenutno na trzistu kod nas su potpuno identicne. powercolor mozda stedi na opremi koja dolazi sa karticom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Eh, da zaboravih, možete li mi preporučit neko jeftino napajanje za ovu grafu? Imate pod moj komp detalje. Kasnije bih vjerovatno uzeo još jednu i stavi u crossfire. Btw koliko je 16x/4x crossfire isplativ. Tj koliko ću dobiti poboljšanje performasni sa dvije grafu u odnosu na jednu. Gledajući testove na netu bude oko 198/199%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nešto mi nije jasno, je li to Omegin typo ili to proizvodjači pokušavaju prevarit ljude. Da li se to aluminij farba u bakrenu boju ili je doista bakreni? http://sobitza.com/portal/content/view/629/32/1/2/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Premium
|
bez brige, nije typo. hladnjak je od aluminija |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Što se tiče CF-a, baš i nije isplativ (kao ni SLI). Povećanje performansi od 200% (3x!) možeš samo sanjati.
![]() |
![]() |
#311 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja kad sam imao CF 4850, ima dosta igara koje povuku 100% gpu load na obje grafe, pogotovo kad je u pitanju AA. Vjerujem da bi 4770 u CF bile dobre, pogotovo za onoga tko redovno skida drivere kad izadju i ima x38,x48 ili x58 maticnu sa 2x 16x pci-e
![]() |
#313 |
Premium
|
Izgleda da je ATI poboljšao drivere za CF jer do sada rezultati nisu opravdavali dodatno ulaganje u ploču i drugu grafu.
![]() |
#314 |
Premium
|
rado bi se upustio u raspravu, al ostavit cu to za nakon clanka ![]() moram jos tablice poslozit da vidim kompletnu sliku, no ovako preletom preko brojki, pomalo ugodno neocekivani rezultati |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Premium
|
Ajde, napiši konačno taj članak. Imam osjećaj da će mi grafa pod garom ubrzo riknuti pa da vidim isplati li mi se uzeti 4770. ![]()
![]() |
#317 |
Premium
|
vrlo rado. ako mi kazes kojim trikovima da namjestim x16/x4 konfiguraciju na PCI-e slotovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
|
nope ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
Gledam malo slike ove XFX 4770, jel se meni cini, ili je ovo navodno "premium" verzija. Posto fale kondici, a i cini mi se ovaj cooler da mu fali heatpipe u odnosu na ref. premium verziju?
![]() |
#325 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#327 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
|
uzimaj. bit ces odusevljen sa karticom za te pare |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
|
e to sam htio cuti... a u biti sam i pogledao malo cjenike i review-ove... nema nis u toj klasi za te novce... sve kaj je i mizerno jace na testovima u ducanima je 300 kn i vise skuplje... tak da bi ju uzeo kak god okrenes jer osim nje u tom cjenovnom rangu ima jos samo nvidia 9600 koja je slabija ili 3870 koja kak god da okrenes nije jaka ko ovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Premium
|
HD4830 je u istoj cjenovnoj kategoriji, ali i nesto slabijih performansi uz vecu potrosnju i zagrijavanje. uglavnom, kao sto si i sam konstatirao, najbolji izbor za te pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|