|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 03.08.2008. u 11:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Zanimljivo ako je tako moguće je da je preko telefona stiglo u tom slučaju je izvjesno samo matična dobila po tintari ostali su vjerojatno preživjeli jer ih nije imalo kaj zatuć...
![]() |
#33 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
tocno ovo sto yedwy kaze je najvjerovatnije i slucaj. mislim, jel to autor teme (nesretnik) uopce napisao na pocetku? ne, a trebao je. da je ocito komp bio upaljen i spojen na net (nema veze kako). jer 95% slucajeva kada racunalo vrisne od groma je preko telefona, ili iz rutera ili preko modema. jer grom lakse upadne u tel zicu nego u zicu elektre, a ovi drugi imaju i zastite u obliku osiguraca, pa imas i na kuci osigurace itd. telefon nema. i zato je maticna najvjerovatnije dobila. sto se tice samog udara groma u kucu, meni je bubnuo direkt prije dvije/tri godine (ne sjecam se vise), spalio dva tv-a, video i telefon (bezicni, stari iskrin jos uvijek radi). ali mom kompu niti od sestre nista ![]() ![]() sto se tice samog hdd-a, instaliran je na drugom kompu koji ima drugi chipset, i image (mislim da se tako zove) ne odgovara. ako ti i krene bootati, imas bsod. cist normalno, hdd radi. ako hoces, pukni na njega OS (2000 professional recimo, jer je manji od xp-a), i sprzi si sve sto zelis sacuvati sa njega. naravno, nemoj formatirati nista, imat ces dva sistema od kojeg ce jedan raditi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ajmo redom 1. komp je bio ugašen, ali je žica bila priključena na modem. 2. PSU radi 3. Osigurači (automatski) nisu izbacili, niti jedan, a ima ih po 15A 4. Mislim kupiti istu matičnu, tako da nema problema sa instaliranjem novog OS-a niti drivera. 5. naravno, ni rječi na servisu o udaru groma EDIT Da, modem je. Pregledao sam modem i vidio da je jedan čip spaljen. Zadnje izmijenjeno od: mario1. 03.08.2008. u 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|