|
![]() |
#4141 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Zvucnici su okej, na njih slusam muziku ( rock ) i za to su ok ![]() ![]() Hvataju kad su smanjeni do kraja, kad se pojacaju taj zvuk nestane. Jako su osljetljivi na paljenje/gasenje svijetla, npr. kad otac/majka upali svijetlo u dnevnom boravku toliko pucaju/pucketaju da imam osjecaj kao da sam na battlefield-u a ne u sobi ![]() Citiraj:
Uh jako, grafa je zaista sjajna, hladnjak radi odlican posao i tih je ![]() O kucistu da i ne pricam ![]() ![]() Kad vas dvojica kazete crno onda bojam u crno, stay tuned ![]() Razmisljao sam o bijelim ledicama, samo ploca mi je crvena pa mislim da se nece bas uklopit, a hladnjak od gpu ima plave ledice, sve me nesto kopka da ubodem MSI plocu ( blue shema ). No vidjet cu jos... ![]() Nego jel vam ok kejbl, ima li sto da bode oci? Prijedlozi? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4142 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
da,zvučnici su zvijer sa jačinom i imaju super zvuk...ali eto taj radio i to pucanje kada se upali su me ubijali,jako ![]() kable je ok, tj dobar,mislim, u takvoj kutiji i mora biti, sama kutija ti to sve sredi i ne treba puno truda.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4147 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Pozdrav ekipa. Trebaju mi 2 dobra venta od 140 mm i 1 dobar vent od 120 mm, pa sam došao na dobru ideju i zanima me vaše mišljenje. 1) Kupim Fractal Design Core 3000 2) Izvadim iz njega 2 (dva) Fractal Design od 140 mm i 1 (jedan) Fractal Design od 120 mm 3) Prodam nekome kejs bez ventova P.S. Koliko po vama vrijedi novi Fractal Design Core 3000 bez ventova? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4148 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Oooo daa, sad nema povratka na normalna kućišta-prešao si na "naopaku" stranu!! ![]() Pržu svakako izbaci, šta će ti ODD...ili ako te zasvrbi baci se na ovak nešta http://www.silverstonetek.com/produc...d=271&area=usa , u kombinaciji sa ovim http://www.silverstonetek.com/produc...id=326&area=en Uglavnom, jedino što još možeš pokušat je ovaj kabel od napajanja spustit prema dolje, pa da ide uz sam rub kućišta-znači po donjem rubu i prema naprijed. Zadnji vent je vjerovatno nepotreban-al ajd baš testiraj da vidim jel ima razlike u temp grafe sa uključenim ventom i bez njega???! Kejbl teško da može bolje-možda još probat malo pogurat one kablove od ventova u lijevo il desno, da se ne vide kroz ove rupe i to je to. Važno da si zadovoljan...a vidim da jesi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4149 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() A LED-ice mogu skorz iskljuciti ![]() Citiraj:
![]() Przu cu uzet eksternu, a treba mi jer mi se otac bavi muzikom pa mi prza uvijek treba ![]() Ovo cu napravit sto si rekao za kabel od psu, ovo je na "brzinu" slagano ![]() Testirat cu ovih dana sa i bez tog zadnjeg fan-a pa javim rezultate ![]() I ove kablove cu popraviti tj sakriti da se ne vide, kad to obavim okacit cu fotku ![]() ![]() EDIT: Sa i bez zadnjeg venta temp je zanemariva, radi se tek o 1-2°C Kabel od PSU je predebel da bi stao dole ![]() One kablove straga sam uspjesno sakrio, evo i fotke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ima li sto da vam bode oci? ![]()
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 07.09.2012. u 11:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4150 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ovaj kabel od napajanje nije mogao iznutra po disk cageu ic ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4151 |
Premium
|
Nope, pogledaj sliku, naprijed ima konektor kao na PSU kojeg se nemoze micati. Jedini minus mi je to sto je nezgodno smjesten kabel od PSU ( mislim na ovaj na slici gore ) treba podignut cijeli case da bi ga se ukopcalo sto moze biti problem ako ste kao ja da svako malo nesto cackate po kucistu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4153 |
Premium
|
Imas li prijedlog gdje da ih stavim? ![]() Pa razlog je Raven, jednostavno taj kejs mi je zakon i morao sam ga ubost ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4156 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4157 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Kakvo je šta se tiče buke i hlađenja? I ja razmišljam o ravenu rv03b,to je verzija rv03b sa prozorom?
Sviđa mi se jako kućište,skoro sam ga i kupio,gdje si ga ti nabavio quidzz? Kakvo je šta se tiče buke i hlađenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4158 | |
Premium
|
Da Citiraj:
![]() Ugl. kuciste je zakon, neces falit ako ga ubodes ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4159 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Izgleda da ih više nema,na instar informatici piše da je u dolasku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4160 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4162 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo kako to izgleda kad dodje novi komp pa samo želiš sve što prije strpat unutra i uključit: http://i.imgur.com/1Y0Sz.jpg ![]() Doduše, i kabeli od napajanja su mi malo kratki za nekakvo pametnije provlačenje kroz kućište. Bez obzira, već se vidim kako za tjedan-dva rastavljam sve i onda iznova |
![]() |
![]() |
![]() |
#4165 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Mislim da je svrha tog posta before/after šema. JEr kako navodi, za dva tjedna će fino sve posložit jer sad se nije mogo dočekat da upali pilu ![]() Btw i ja bi da mi takav komp dođe i pokuca na vrata i kaže uzmi me ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4166 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Evo još jedne konfice što sam složio... CPU INTEL Core i5 3570K Zalman cnps10x extreme MBO ASROCK P67 PRO3-B3 RAM Kingmax DDR3 1600MHz 8GB (2X4GB) GPU MSI GF GTX650 OC PE, 1GB DDR5, DX11 HDD WD Blue 640Gb Sata2 ODD DVDRW LG Sata PSU XILENCE RedWing Edition, 580 W CASE COOLERMASTER 690 II ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. vent iza ide drugi, i naprijed jos jedan, pa ce onda oba venta isto biti sleevana u crveno da nema tih ruznih boja ![]() Najvise me smeta sto grafička i hladnjak onako imaju plave ledice :S al neka... Final Look ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 24.09.2012. u 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Lijepo složeno ![]() P.s. kupi si novi fotič ispada ko da sam ti prodao matičnu s prljavim slotovima :P |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|