|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Wlan zastita i nat error
Neznam kome da se obratim, kopao sam po croportalu trazeci odgovor, ali ne nadjoh ga....ako sam pak otvorio temu koja vec postoji, tu su moderatori da me poklope... Anivay, imam d link router, i laptop sa usb prikljuckom na koji se spajam na taj modem, dok je modem spojen preko kabla na glavni racunalo. Ok, pitanje je sljedece, kako mogu zastititi vezu na modemu da se nemoze spojiti na njega nitko osim mog laptopa, jer danas svaki pizdun moze sjest u park s laptopom ispred moje kuce i bezicno must megabite koje ja placam.... Pa kako da zastitim to, kako da ubacim neku sifru koju cu upisati na laptopu i logirat se na modem... Ako ste me razumjeli, molim vas odgovorite, ako pak niste, znaci da sam ja racunalno nepismen....ugl, pomozite mi! i e, da utorrent mi ne radi normalno otkada sam stavio ovaj novi modem, tj pojavljujemi se tzv NAT error problem...sve je pregledano, promjenjene ip adrese, i sve sam primjenio sto sam mogao naci na neru, ali i dalje problem... modem je "dlink dsl-g684t" pa ono molim cas ekipa, pomozite...? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Čovjek ti hoće reći da o ovakvom tipu problema ne raspravljamo. Politika foruma.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|